X

Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, Cat de MARE e BATERIA

Samsung GALAXY S10. Capacitatile bateriilor care vor fi folosite in noua serie de telefoane au fost dezvaluite astazi pentru fanii care asteapta cu nerabdare sa cumpere noile modele de telefoane de la compania coreeana. In primul rand, o imagine cu o baterie pentru modelul Lite al Samsung GALAXY S10 a aparut pe internet, si ne arata faptul ca aceasta are o capacitate de 3100 mAh, aceasta fiind chiar mai mare decat cea integrata in Samsung GALAXY S9.

Samsung GALAXY S10. Separat de imaginea cu bateria pentru modelul Lite, mai jos puteti vedea si capacitatile pentru celelalte doua modele principale de telefoane care vor face parte din serie. Mai exact, versiunea standard a telefonului Samsung GALAXY S10 va avea o capacitate de 3500 mAh, in timp ce versiunea Plus internationala va avea capacitatea de 4000 mAh, ambele fiind mai mari decat ceea ce ofera compania coreeana in momentul de fata in modelele de pe piata.

Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, Cat de MARE e BATERIA

Samsung GALAXY S10. Practic, vorbim despre cresteri cu 500 mAh a capacitatilor bateriilor noii serii in comparatie cu seria anterioara, iar asa Samsung ajunge oarecum din urma telefoanele celor de la Huawei. Coreenii ramasesera in urma in ceea ce priveste capacitatea bateriilor, si autonomia telefoanelor, iar cu seria Samsung GALAXY S10 lucrurile sunt aduse la un oarecare normal pentru ca era nevoie de o crestere pentru calacitatile bateriilor.

Samsung GALAXY S10. Dupa cum se poate vedea, productia pentru bateriile care vor fi folosite in noua serie de telefoane a inceput undeva prin luna noiembrie, adica “la timp” pentru ca ele sa fie folosite in noile produse. Seria Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba bateriile fabricate de catre Samsung SDI, Elentec, si cine stie ce alti parteneri alesi de catre coreeni, dar desigur ca nu ar trebui sa explodeze la fel de usor precum s-a intamplat cu modelele anterioare.

This post was last modified on ian. 9, 2019, 4:05 PM 16:05

Disqus Comments Loading...