X

WhatsApp. SURPRIZA MARE Anuntata pe iOS si Android

WhatsApp. Acea mai folosita aplicatie de mesagerie de pe planeta are parte de o surpriza foarte importanta pregatita pentru utilizatorii iOS si Android, iar din cate se pare, ar putea fi oferita in acelasi timp pentru toata lumea. V-am spus acum cateva saptamani bune despre faptul ca WhatsApp va permite securizarea conversatiilor cu Face ID, sa Touch ID, pe telefoanele iPhone, iar ceva similar este implementat inclusiv pentru utilizatorii Android ai aplicatiei.

WhatsApp. In momentul de fata a fost descoperita in aplicatie o sectiune in care se mentioneaza foarte clar faptul ca utilizatorii vor putea folosi cititorul de amprente al telefoanelor Android pentru a bloca accesul la aplicatie si conversatii. Exact precum in iOS, functia pentru Android va permite blocarea accesului la intreaga aplicatie WhatsApp, nu doar la anumite conversatii pe care le avem cu diverse persoane, asa ca e bine sa stiti si acest aspect.

WhatsApp aduce securitatea biometrica pe iOS si Android

WhatsApp. Exact precum in cazul altor aplicatii care sunt securizate cu sisteme de securitate biometrica, nu doar citirea unei amprente, sau scanarea fetei, vor facilita accesul la aplicatie, ci si introducere acodului de acces. Practic, WhatsApp implementeaza suport pentru sistemele standard de securitate biometrica din iOS si Android, fara a oferi funcitonalitate suplimentara, cum ar fi protejarea anumitor conversatii din interiorul aplicatiei de mesagerie, asa cum si-ar dori multi dintre utilizatori.

WhatsApp. Pentru iOS functia este in lucru de foarte mult timp, fara a fi finalizata pana in prezent, insa in cazul Android abia acum sunt descoperite informatii clare cu privire la posibila sa implementare in telefoane. In aceasta idee, e greu de spus cam cat ar putea dura pana cand WhatsApp va avea aceasta functionalitate in iOS si Adnroid pentru toti utilizatorii, dar este destul de clar ca trebuie sa mai avem rabdare pana cand totul va fi 100% pregatit.

WhatsApp. Diverse alte functii noi sunt pregatite pentru implementare in aplicatia iOS si Android in momentul de fata, iar printre ele se numara si reclamele pe care toata lumea le uraste.

This post was last modified on ian. 9, 2019, 9:11 PM 21:11

Disqus Comments Loading...