X

WhatsApp. Functia SPECIALA Lansata pentru Tine

WhatsApp. O functie speciala este pregatita de catre compania detinuta de Facebook, ea urmand a le oferi utiizatorilor ceva ce asteptau de ceva vreme, aceasta fiind o imbunatatire pentru o alta functie foarte populara din aplicatia de mesagerie. Mai exact, WhatsApp are in momentul de fata in plin proces de testare o functie care va permite adaugarea de stickere in conversatii, si nu numai, direct din tastaturile terte pe care le folosim pe telefoanele noastre cand scriem.

WhatsApp. Pana in momentul de fata, doar in versiunea beta a Gboard, dezvoltata de catre Google, a fost implementat suport pentru folosirea de stickere, insa cu siguranta va exista suport si in alte aplicatii disponibile acum. Gboard avea deja o functie care permite trimiterea de stickere catre diverse contacte, iar WhatsApp urmeaza sa functioneze prin intermediul acesteia pentru a facilita folosirea pachetelor de stickere care sunt disponibile atat de la Google, cat si de la Facebook.

WhatsApp va avea stickere si pentru tastaturile terte

WhatsApp. Puteti vedea in imaginea de mai sus cam cum arata integrarea pe care Gboard urmeaza sa o aiba pentru stickere, insa cam acelasi lucru ar trebui sa fie oferit inclusiv de catre alte aplicatii cu tastaturi terte. Probabil stiti deja ca tastaturile terte sunt foarte populare atat pe iOS, cat si pe Android, iar WhatsApp vrea sa le ofere si oamenilor cu acest tip de software posibilitatea de a trimite rapid stickere, fara a fi nevoiti sa faca trecerea intre diverse tastaturi.

WhatsApp. Chiar daca pana acum cei de la Facebook au colaborat doar cu Google pentru ca functionalitatea sa fie implementata in mod oficial, alte aplicatii terte vor avea deasemenea disponibil totul. Din pacate, nu se stie inca de ce perioada de timp va fi nevoie pentru ca aceasta functionalitate cu stickere pentru tastaturile terte sa fie disponibila si in cadrul aplicatiei WhatsApp, insa de indata ce totul va fi disponibil, va voi anunta.

This post was last modified on ian. 24, 2019, 5:55 PM 17:55

Disqus Comments Loading...