X

Fortnite. NOU Mod SPECIAL de JOC Anuntat

Fortnite. Un nou mod special de joc este pregatit pentru lansare de catre compania Epic Games, americanii luand foarte multa lume prin surprindere cu un anunt pe care l-au facut in cursul ultimelor zile. Mai jos puteti vedea o invitatie primita de catre un creator de continut pentru Fortnite pentru a testa un nou mod de joc numit Spectator, acesta urmand a fi oferit spre testare incepand cu luna viitoare, insa oficial ar urma sa fie lansat abia dupa cateva luni de testare.

Fortnite. Se pare ca Epic Games va organiza un eveniment special in Los Angeles pentru a le permite creatorilor de continut sa incerce acest nou mod de joc inainte de a fi testat si cu alti jucatori din lumea intreaga. Exact precum ii spune numele, acest mod de joc pentru Fortnite urmeaza sa le permita oamenilor sa se uite la altii cum se joaca, fara a avea vreun personaj efectiv in joc, si fara a putea controla ceea ce fac jucatorii in fiecare runda.

Fortnite introduce un mod spectator pentru jucatorii din lumea intreaga

Fortnite. Desigur ca Epic Games nu a dezvaluit inca exact ce fel de functionalitate urmeaza sa ofere, dar e destul de clar ceea ce pregateste, si foarte multa lume se va putea bucura de acest nou mod de joc. Practic, oamenii ar putea privi direct din joc orice face jucatorul preferat din Fortnite, sau jucatorii ar putea avea posibilitatea de a transmite in direct, din joc, tot ceea ce fac, folosind o functionalitate integrata special in titlu pentru a le usura munca.

Fortnite. Milioane peste milioane de oameni urmaresc zilnic inregistrari video ale sesiunilor de joc pe care diverse persoane le fac pentru a castiga bani, asa ca Epic Games vrea sa genereze si mai multa publicitate gratuita pentru titlu multumita lor. Ce va oferi exact Epic Games pentru Fortnite cu acest nou mod de joc nu stim inca, insa intalnirea pentru testarea sa va avea loc la inceputul lunii februarie, asa ca atunci vor fi dezvaluite detaliile.

This post was last modified on ian. 25, 2019, 6:13 PM 18:13

Disqus Comments Loading...