X

WhatsApp. DECIZIA Facebook care te va INFURIA

WhatsApp. Facebook continua cu schimbarile menite sa enerveze utilizatorii din lumea intreaga, iar in momentul de fata lucreaza in secret la una menita sa combine cele mai populare dintre serviciile sale. Conform unor informatii obtinute de catre presa americana, Facebook lucreaza la o combinare a platformelor WhatsApp, Instagram si Facebook Messenger pentru a le permite oamenilor sa comunite mai usor cu oricare dintre ele, din oricare dintre ele.

WhatsApp. Vorbim aici doar despre o combinare a functiilor de mesagerie din cele trei platforme, astfel ca un utilizator din oricare dintre ele va putea initia o conversatie cu altul din oricare dintre ele, ceea ce este imposibil acum. Schimbarea ar facilita comunicarea intre utilizatori care au un singur cont in doar una dintre cele trei platforme, fara dorinta sa isi faca in alta, iar WhatsApp este in mare avantaj aici deoarece este cea mai mare dintre toate cele trei.

WhatsApp va fi legata de Instagram si Facebook Messenger pentru mesagerie

WhatsApp. Cum va fi realizat totul e greu de spus, mai ales ca informatiile din fiecare platforma ar trebui sa fie criptate, iar de aici apar intrebari privind transferul datelor din aceasta platforma in celelalte. Angajatii de la WhatsApp si Instagram nu agreeaza ideea pe care Mark Zuckerberg o impune pentru serviciile lor, unii dintre ei dandu-si deja demisia pentru ca presedintele Facebook nu a explicat clar de ce vrea sa combine cele trei platforme pentru comunicare intre ele.

To assuage concerns, Mr. Zuckerberg called a follow-up meeting with WhatsApp employees later in the week.  On Dec. 7, employees gathered around microphones at WhatsApp’s offices to ask Mr. Zuckerberg why he was so invested in merging the services. Some said his answers were vague and meandering. Several WhatsApp employees have left or plan to leave because of Mr. Zuckerberg’s plans.

WhatsApp. Angajatii acestei platforme sunt cei mai suparati de schimbari, iar asta pentru ca datele oamenilor, care ar fi trebuit sa ramana secrete, vor ajunge acum prin toate serverele Facebook, fara a mai fi protejate. E cam imposibil ca WhatsApp, Instagram si Facebook Messenger sa poata fi combinate intr-o platforma unica de mesagerie fara ca datele tuturor utilizatorilor sa fie inregistrate intr-o baza de date unica, ceea ce mai niciun utilizator nu prea vrea in acest moment.

WhatsApp. Planurile de a combina cele trei platforme au fost deja confirmate de catre Facebook, asa ca acum ramane doar de vazut de cat timp va fi nevoie pentru ca viziunea “ilustrului” CEO al companiei sa fie indeplinita.

This post was last modified on ian. 30, 2019, 9:44 PM 21:44

Disqus Comments Loading...