X

Huawei MATE FLEX. ASA ARATA Telefonul Pliabil

Huawei MATE FLEX. Telefonul pliabil pregatit pentru lansare de catre compania Huawei este prezentat astazi in primele imagini care sunt create in baza unor brevete de inventie inregistrate de catre chinezi. Ceea ce vedeti mai jos reprezinta ideea inginerilor chinezi cu privire la modul in care ar trebui sa arate si sa functioneze Huawei MATE FLEX in momentul in care va fi lansat pentru clientii din lumea intreaga, si planurile sunt destul de impresionante.

Huawei MATE FLEX. In baza imaginilor de mai jos, se pare ca noul telefon pliabil ar urma sa se plieze spre exterior, nu spre interior, asa cum se intampla cu Samsung GALAXY X, ce va fi lansat de catre coreeni. Schimbarea aceasta ar putea face din Huawei MATE FLEX un telefon pliabil poate chiar unic, iar asta deoarece pana acum doar Xiaomi a anuntat ca va lansa un telefon pliabil ce se inchide in acest mod, dar nu se stie cand va ajunge efectiv pe piata.

Huawei MATE FLEX apare in primele imagini concept pe baza de brevete

Huawei MATE FLEX. Daca imaginile sunt cat de cat apropiate de realitate, atunci e posibil deasemenea ca noul model de telefon sa nu aiba vreun spatiu gol intre cele doua bucati ale carcasei care vor gazdui ecranul flexibil. Mai mult decat atat, se pare ca Huawei MATE FLEX ar urma sa poata fi folosit ca telefon prin simpla pliere , insa ambele parti ale ecranului ar urma sa poata afisa informatii, ceea ce-l face foarte bun pentru ca doua persoane sa vada imagini simultan.

Huawei MATE FLEX. Imaginile confirma deasemenea ceva ce v-am spus acum cateva ore, cand va explicam faptul ca telefoanele pliabile urmeaza sa faca uitate tabletele, iar asta se va intampla, cel mai probabil. Puteti vedea ca Huawei MATE FLEX urmeaza sa afiseze imagini exact ca o tableta, ecranul sau urmand a fi mai mare de 7.5 inch, deci se va apropia de o tableta iPad Mini a celor de la Apple, iar asa va deveni mult mai atractiv pentru utilizatori.

Huawei MATE FLEX. Prezentarea noului model de smartphone urmeaza sa aiba loc in cadrul Mobile World Congress 2019, iar lansarea ar trebui sa aiba loc prin a doua jumatate a acestui an.

This post was last modified on ian. 31, 2019, 8:12 PM 20:12

Disqus Comments Loading...