Samsung GALAXY X. Va face UITATE aceste Produse

Samsung GALAXY X. Acestea sunt produsele care vor deveni doar o amintire pentru clientii care le folosesc acum, iata cat de mare va fi impactul telefonului.

Samsung GALAXY X tablete

Samsung GALAXY X. “Perla” din oferta de primavara a anului 2019 pentru compania coreeana, urmeaza sa ajunga pe piata ca un telefon pliabil de la care vor exista asteptari extrem de mari, asa cum este si normal, de altfel. Desi foarte multa lume este in continuare de parere ca telefoanele pliabile nu au inca vreun rost in aceasta lume, la fel de multa este de parere ca telefoanele precum Samsung GALAXY X vor face uitate o serie de produse foarte utile.

Samsung GALAXY X. Mai exact, analistii sunt de parere ca telefoanele pliabile vor face uitate tabletele, iar asta pentru ca vor combina intr-un singur dispozitiv functionalitatea oferita de catre telefoane si tablete. Atat Samsung, cat si Huawei, Xiaomi, OPPO, LG, sau alte companii, au prezentat telefoanele Samsung GALAXY X drept dispozitive multifunctionale care pot indeplini atat functionalitatea unei tablete, cat si pe cea a unui telefon mobil normal.

Samsung GALAXY X va face uitate tabletele mici in urmatorii ani

Samsung GALAXY X. Adevarul este ca da, tabletele cu ecrane de 7 – 8 inch nu-si vor mai gasi un rost in viata clientilor, care in loc sa cheltuie bani pe telefoane si tablete, pot cumpara un telefon pliabil, care functioneaza ca ambele. Desigur ca asta nu se va intampla imediat, ci in cativa ani, pe masura ce telefoanele ca Samsung GALAXY X vor deveni suficient de ieftine pentru a merita cumparate de catre clienti, preturile initiale urmand a fi apropiate de 2000 de dolari.

Samsung GALAXY X. Desigur ca e nevoie si ca functiile pe care le ofera acest gen de telefoane sa fie suficient de bune pentru a conta in ochii consumatorilor, iar in momentul de fata nimeni nu stie clar ce vor oferi ele. Chiar daca o versiune speciala a Android este creata de catre Google pentru telefoane ca Samsung GALAXY X, ramane de vazut daca experienta de utilizare va fi chiar atat de buna pe cat se asteapta clientii care sunt interesati de ele.

Samsung GALAXY X. Prezentarea acestui telefon pliabil al coreenilor urmeaza sa aiba loc in cadrul unei conferinte care va fi organizata in data de 20 februarie, lansarea urmand a avea loc in 8 martie.

1 COMENTARIU

  1. Tabletele mi s-au parut cam inutile de cand au aparut, dar daca un tlf + o tableta vor fi (mult) mai ieftine decat un pliabil, nu vor “omori” tabletele prea curand.