X

Digi Mobil. ATENTIE, ANUNT pentru TOTI Clientii

Digi Mobil. Al patrulea cel ai mare operator de telefonie mobila din Romania a facut zilele trecute o anunt de care oricare dintre clientii companiei ar trebui sa stie in momentul de fata, pentru ca este foarte important. Mai exact, v-am spus ca pe internet circula o serie de tepe care se folosesc de imaginea celor de la Digi Mobil pentru a pacali oamenii ca pot castiga telefoane iPhone, Samsung, sau alte produse, insa in realitate ele nu au vreo legatura cu operatorul.

Digi Mobil. Puteti vedea si in imaginea de mai jos ca persoanele care sunt directionate spre anumite website-uri malitioase vor vedea mesaje de alerta prin care li se spune ca pot castiga iPhone XS, Samsung GALAXY S9, sau iPad Pro. Clientii Digi Mobil care vad anuntul de mai jos, chiar daca e in limba engleza, sunt atentionati ca fac parte din 100 de clienti alesi pentru a castiga unul dintre aceste produse, insa desigur ca totul este doar o foarte mare teapa.

Digi Mobil atentioneaza toti clientii in legatura cu teapa privind telefoanele iPhone si Samsung

Digi Mobil. Clientii care cad in plasa hackerilor trebuie sa raspunda la un sondaj in care li se cere sa raspunda la unele intrebari si sa ofere informatii personale pentru a primi “premiile”, dar totul e o farsa. Oamenilor li se cer datele de identificare, adresa unde locuiesc, pentru a “fi livrat premiul”, iar in final li se cer inclusiv date ale cardurilor, sau sa se logheze cu conturile pe care le au in website-ul operatorului, iar asa se fura datele importante pe care le au.

Vă informăm că Digi | RCS & RDS nu derulează în prezent nicio campanie de promovare online cu premii constând în telefoane. În ultimele zile, ne-au fost semnalate mai multe cazuri de campanii online înșelătoare, care se folosesc de însemnele companiei noastre. Ne delimităm de aceste tentative de fraudă care nu au nicio legătură cu activitatea sau serviciile noastre. Vă recomandăm să evitați site-urile care găzduiesc astfel de campanii deoarece dispozitivele de pe care accesați link-urile suspecte se pot infecta cu viruși.

Digi Mobil. Operatorul a anuntat ca toate aceste tepe nu au vreo legatura cu compania, si ca oamenii nu trebuie sa cada in plasa acestor tepari pentru a nu-si pierde datele importante, si eventual a nu avea bani furati. Digi Mobil nu a facut vreodata un concurs in care sa dea premii atat de mari pentru atat de multi oameni, iar daca ar face, ar fi promovat pe website-ul sau, sau pe conturile de pe retelele de socializare, nu pe website-uri dubioase.

Digi Mobil. Avand in vedere ca operatorul nu are vreo legatura cu aceste tepe, e posibil nici sa nu va poata ajuta in cazul in care cineva va fura contul si va face probleme din cauza lui.

This post was last modified on feb. 7, 2019, 7:43 PM 19:43

Disqus Comments Loading...