X

WhatsApp. Veste URIASA pentru Telefone Android

WhatsApp. Daca folositi aplicatia de mesagerie pe telefoanele Android, atunci trebuie sa stiti ca se pregateste ceva grozav pentru voi, o este foaret importanta aparand astazi in legatura cu platforma celor de la Facebook. Saptamana aceasta a fost lansata pentru iOS, si iPhone, functia care permite folosirea Face ID si Touch ID pentru a securiza aplicatia chiar si cand telfeoanele sunt deblocate, iar WhatsApp va avea ceva similar pentru Android.

WhatsApp. Am vazut acum cateva luni ca o functie de acest gen era pregatita pentru implementare in telefoanele cu sistem de operare Android, insa atunci totul era rezumat doar la zvonuri privind oferirea functiei. Pana acum n-au aparut imagini clare care sa arate cum va fi implementata functia pentru telefoanele Android, insa WhatsApp lucreaza in continuare la aceasta schimbare, si o va oferi pentru toti cei care sunt interesati sa o foloseasca zilnic.

WhatsApp va permite blocarea biometica a aplicatiei si in Android

WhatsApp. Pentru ca in iOS, si iPhone, a fost mai simpla implementarea universala a suportului pentru blocare biometrica folosind Touch ID si Face ID, compania americana a oferit aceasta functionalitate mai repede. In cazul Android lucrurile sunt mai complicate, cu multiple modele de telefoane existente, astfel ca WhatsApp mai are destul de lucru pana a pregati functionalitate intr-o versiune care sa fie cu adevarat utila pentru toti cei care sunt interesati sa o foloseasca.

WhatsApp. Blocarea aplicatiei in Android ar putea fi posibila inclusiv folosind recunoastere faciala pe telefoanele care au o asemenea functionalitate implementata, insa totul depinde de usurinta cu care poate fi oferit acest sistem. Avand in vedere greutatea cu care se dezvolta aceasta functie pentru telefoanele Android, nu m-as astepta ca WhatsApp sa o ofere mai devreme de 2 – 3 luni pentru utilizatori, asa ca nu va faceti sperante mari, pentru ca mai aveti destul de asteptat.

WhatsApp. Separat de aceasta functie, compania detinuta de catre Facebook pregateste si alte functii importante pentru utilizatori, inclusiv implementarea de reclame in sectiunea Status.

This post was last modified on feb. 15, 2019, 9:44 PM 21:44

Disqus Comments Loading...