X

Samsung. Decizie UIMITOARE pentru Clientii cu Telefoane

Samsung. Compania coreeana uimeste astazi cu o decizie care sigur ii va atrage foarte multe aprecieri din partea unora dintre clientii de telefoane mobile car au trecut de prima, si chiar a doua “tinerete”. Mai exact, desi in ecosistemul Android orice telefoanele mai vechi de 3 ani sunt bune de aruncat pentru ca nu mai primesc actualizari, cei de la Samsung au decis sa lanseze o actualizare pentru modele vechi de acum 4 ani de zile, cele din seria S6.

Samsung. Clientii din Emiratele Arabe Unite au avut surpriza de a vedea astazi o noua actualizare de securitate disponibila pentru telefoanele din seria Galaxy S6, desi multi credeau ca ultima actualizare va fi cea din noiembrie 2017. Daca nici macar Google nu se prea oboseste sa mai ofere suport pentru telefoane mai vechi de 3 ani, iar multi alti producatori Android fac acelasi lucru, ceea ce s-a intamplat cu Samsung este o adevarat surpriza, pentru multi.

Samsung ofera actualizari pentru telefoanele vechi de aproape 4 ani

Samsung. Da telefoanele Galaxy S6 sunt vechi, despasite din toate punctele de vedere, dar tocmai despre asta e vorba aici, ca se ofera actualizari inclusiv pentru ele, desi nimeni nu le mai cumpara de ceva vreme. Samsung a si eliminat acum vreun an aceste modele de telefoane din pagina in care ofera informatii privind actualizarile disponibile pentru produsele sale, ele nefiind mentionate in alte rapoarte privind actualizari pregatite de lansare.

Samsung has just released the January 2019 security patch for the Galaxy S6 and Galaxy S6 edge, continuing support for its first glass and metal flagships almost four years later. The Galaxy S6 is not on a quarterly update schedule at the moment, so it’s quite impressive to see ongoing support. However, this is something that may become more common in the coming months.

Samsung. Strategia pe care compania incepe sa o aplice este aproape la fel de buna precum cea a companiei Apple, care a extins la 5 ani perioada de timp in care ofera actualizari pentru telefoanele sale. Totusi, faptul ca Samsung ofera actualizari pentru telfeoane vechi de 4 ani de zile este o surpriza serioasa, si ar putea sugera faptul ca in viitor clientii companiei coreene vor avea parte de atentie mai mare pentru produsele pe care le cumpara.

This post was last modified on feb. 20, 2019, 7:44 AM 07:44

Disqus Comments Loading...