Samsung si Apple sunt LIDERI in 5G, cred Consumatorii

Samsung si Apple sunt lideri in materie de inovatii in ceea ce priveste retelele de telefonie mobila 5G, consumatorii fiind ferm convinsi de la aceste companii vor veni produsele importante.

Samsung 5g apple

Samsung si Apple sunt vazute ca principalele companii care vor lansat telefoane mobile, si alte produse, importante bazate pe tehnologiile 5G active in lumea intreaga, conform unui studiu aparut astazi. Conform unui studiu facut in SUA, 42% dintre participanti sustin ca Apple conduce lumea in ceea ce priveste dezvoltarea de produse 5G, in timp ce 29% sunt de parere ca Samsung investeste sume consistente in tehnologie, LG fiind creditata cu mai multe potentiale inovatii decat Huawei.

Samsung pregateste nu doar unul, ci mai multe telefoane mobile care vor oferi conectivitate 5G pentru clienti, insa compania Apple nu va lansa nimic in 2019, si poate nici in 2020. Cei de la Huawei au in dezvoltare telefoane de acest gen, si vor veni dupa cele ale Samsung, LG avand deasemenea planuri pentru a aduce asemenea produse pe piata pentru clienti, insa Google, care apare deasemenea in studiu, e foarte departe de a oferi ceva similar.

Apple si Samsung sunt liderii tehnologiei 5G, conform consumatorilor

Samsung 5g apple studiu

Samsung va lansa inclusiv in SUA cel putin un model de telefon care va fi compatibil cu adevaratele retele 5G din tara, nu cu reteaua mincinoasa pe care o are AT&T in momentul de fata pentru clientii naivi. Apple ar putea lansa primul iPhone cu 5G abia in toamna anului 2020, iar Huawei nu va avea vreun asemenea model in SUA, desi cei de la LG ar putea lua decizia de a incepe sa vanda un asemenea produs pentru clientii de pe teritoriul american chiar in urmatoarele luni.

Samsung este una dintre companiile pe care consumatorii americani o apreciaza, iar plasarea sa imediat sub Apple in top, chiar daca e o diferenta considerabila intre ele, nu e surprinzatoare. Pe de alta parte, pozitia celor de la Huawei surprinde, in conditiile in care au multe echipamente de telecomunicatii 5G, insa e posibil ca si perceptia oamenilor vis-a-vis de companie sa fi fost viciata de lungul scandal in care a tras-o guvernul american.