X

Apple. REORGANIZARE Masiva dupa SCADEREA Vanzarilor iPhone

Apple. Scaderea vanzarilor iPhone a fortat compania Apple sa intre intr-un proces de reorganizare pentru a incerca sa compenseze intr-un fel pierderile de zeci multe miliarde de dolari suferite deja. Dupa ce a concediat peste 200 de ingineri din echipa care dezvolta software de ghidare autonoma pentru automobile, compania Apple a reorganizat diviziile sale, si si-a trimis angajatii spre alte proiecte care vizeaza imbunatatirea serviciilor online, sau crearea altora.

Apple. Foarte multi ingineri au fost transferati de catre companie in diviziile care dezvolta sistemele de inteligenta artificiala folosite pentru Siri, magazinele online, iOS, sau aplicatiile disponibile in iOS. Compania Apple vrea sa imbunatateasca serios serviciile online pe care le ofera pentru clienti, fiind intr-un serios dezavantaj in fata celor de la Google, iar cum vanzarile iPhone incep sa scada, incearca sa creeze noi surse de venituri care sa compenseze pierderile actuale.

Apple se reorganizeaza pentru a compensa scaderea vanzarilor iPhone

Apple. Separat de imbunatatirea Siri, si a altor servicii bazate pe inteligenta artificiala, cei compania a alocat resurse substantiale si pentru dezvoltarea serviciului de streaming video pe care il va prezenta pe 25 martie. Apple alocase deja 1 miliard de dolari pentru a investi in crearea de filme si seriale pentru platforma, iar inginerii care au fost mutati pentru a ajuta la dezvoltarea serviciului ar trebui sa expedieze procesul sau de dezvoltare, dar ar trebui sa si asigure o lansare fara probleme.

[Giannandrea] relieved Mr. Stasior from his responsibility overseeing Siri, Apple’s flagship AI product, according to people familiar with the change. Mr. Giannandrea has assumed that responsibility and is looking to improve Siri’s accuracy and performance, the people said. Apple has also trimmed 200 staffers from its autonomous-vehicle project, and is redirecting much of the engineering resources in its services business, led by Eddy Cue, into efforts around Hollywood programming.

Apple. Cel mai probabil sunt si destui ingineri directionati spre dezvoltarea iPhone, sau a altor produse, pentru ca serviciile online sunt extrem de departe de a putea compensa pierderile generate de scaderea vanzarilor iPhone. In lipsa unui Steve Jobs care sa aiba capacitatea de a prevedea ceea ce are nevoie compania pentru a avea succes, Apple incearca sa exploateze mai mult baza sa imensa de clienti pentru a genera bani de pe urma lor si prin serviciile online.

This post was last modified on feb. 18, 2019, 6:50 PM 18:50

Disqus Comments Loading...