X

Apple LANSEAZA un Concurent SCUMP pentru Netflix

Apple se pregateste sa lanseze un concurent pentru Netflix, Hulu, Amazon, si alte servicii de streaming video, compania americana investind sute de milioane de dolari in crearea de filme si seriale pentru el. Se pare ca acest nou serviciu de streaming video urmeaza sa fie prezentat oficial de catre Apple in cadrul unei conferinte care va avea loc pe 25 martie, insa din pacate vorbim despre un concurent care va avea preturi mai mari decat cele ale Netflix.

Apple ar urma sa ceara 15 dolari pe luna pentru un abonament la serviciul sau de streaming video, adica putin mai mult decat Netflix, si mai mult decat alte servicii care sunt disponibile in SUA, si multe alte zone de pe glob. In Romania pretul este mai mare decat cel al celui mai ieftin abonament pentru Netflix, insa din moment ce Apple nu va lansa serviciul si in Romania, n-ar trebui sa ne batem prea mult capul cu el, inca.

Apple va lansa un concurent pentru Netflix, dar la un abonament scump

Apple

nu va avea, la inceput, suficient de mult continut original propriu, iar asta inseamna ca va trebui sa ofere acces la continut tert, dar aici intervine o problema, pentru ca nu se intelege “la bani” cu marile case de productie din SUA. Practic, aici e marea problema a Apple, accesul la continut care sa fie cu adevarat dorit de catre oameni, iar toate zvonurile de pana acum indica faptul ca nu a reusit sa asigure suficient de mult continut de la producatori terti.

To figure out the potential of the video service, which Apple widely expected to launch next month, O’Shea estimated that Apple would charge customers $15 a month for the offering and would take a 30% cut of the revenue, giving the rest to video production partners. If the service was extremely successful and hit 250 million subscribers, it would yield $13.5 billion in revenue for Apple. That’s nothing to sneeze at. After all, Netflix’s total sales last year were $15.8 billion.

Apple lucreaza de cativa ani la acest serviciu de streaming video la cerere, cu care sa concureze compania Netflix, insa pe masura ce se apropie lansarea sa, aflam cat cat de slab urmeaza el sa fie. Daca Apple va avea cu acest serviciu aceleasi probleme pe care le-a avut cu Apple Music, in lupta cu Spotify, atunci Netflix nu are de ce sa se teama, pentru ca Apple nu va fi prea curand un concurent de care sa-i fie cu adevarat frica, din pacate pentru noi.

This post was last modified on feb. 18, 2019, 4:48 PM 16:48

Disqus Comments Loading...