X

Huawei. Este SALVATA de o TARA foarte IMPORTANTA

Huawei. La doar cateva zile dupa ce o tara foarte importanta din Europa anunta ca ia foarte serios in calcul sa interzica produsele companiei chinezesti, lucrurile se schimba complet, cu o declaratie surprinzatoare. Mai exact, un raport al Centrului National pentru Securitate Cibernetica din marea Britanie sustine ca riscurile de securitate pe care le au produsele companiei Huawei pot fi rezolvate astfel incat echipamentele de telecomunicatii sa poata fi folosite.

Huawei. Practic, Marea Britanie spune ca exista metode prin care problemele de securitate din echipamentele de telecomunicatii ale chinezilor sa poata fi rezolvate fara sa se ia o decizie radicala precum cea ceruta de catre americani. Informatiile vin la doar cateva zile dupa ce seful MI6 a spus ca autoritatile din Marea Britanie trebuie sa se gandeasca serios inainte de a decide sa permita folosirea produselor Huawei pentru retelele 5G care vor fi lansate in tara.

Huawei are parte de ajutor nesperat de la Marea Britanie

Huawei. Dupa luni si luni de zile in care SUA a tot sustinut ca echipamentele de telecomunicatii ale chinezilor trebuie interzise, iata ca un foarte vechi partener nu prea coopereaza in aceasta campanie. Informatiile de la autoritati vin dupa ce British Telecom si EE au anuntat ca nu vor folosi echipamente Huawei pentru viitoarele lor retele 5G, Vodafone anuntand doar ca pune pauza planurilor de a crea reteaua folosit produsele chinezilor.

The cybersecurity risks of using Huawei’s equipment in 5G networks are manageable, according to an unpublished report from British intelligence. The Financial Times says two sources familiar with the contents of the report, authored by the UK’s National Cyber Security Centre (NCSC), say it concludes that there are ways to mitigate security threats posed by Huawei’s equipment.

Huawei. Din moment ce Marea Britanie sustine ca exista metode de a rezolva problemele de securitate ale produselor chinezilor, e interesant de vazut ce va spune si SUA dupa atat de multe acuzatii. Chiar daca autoritatile din Marea Britanie nu vor decide oficial sa interzica produsele Huawei in tara, daca operatorii telecom vor decide sa nu foloseasca produsele, atunci “victoria” obtinuta de catre chinezi va fi doar una simbolica, iar alte tari ar putea face tot ce zic americanii.

This post was last modified on feb. 23, 2019, 4:38 PM 16:38

Disqus Comments Loading...