X

WhatsApp. Ce NU STIAI ca se Intampla in Aplicatie

WhatsApp. Anul trecut a fost inceputa implementarea unei schimbari foarte importante pentru aplicatia de mesagerie, ea avand menirea de a schimba modul in care utilizatorii vad story-urile publicate pentru functia Status. Mai exact, aplicatia WhatsApp afiseaza aceste story-uri in functie de modul in care interactionam cu diversele contacte din agenda noastra, aplicatia calculand in mod automat frecventa interactiunilor pentru a afisa acele stories.

WhatsApp. Pe masura ce interactionam mai mult cu anumite persoane, aplicatia va considera ca suntem apropiate de ele, si va afisa printre primele story-urile pe care acestea le publica zilnic in aplicatie. Acest calcul este facut exclusiv in aplicatie, in timp, pe masura ce discutam cu diverse contacte, insa WhatsApp nu salveaza informatiile si in serverele companiei, astfel ca in momentul in care facem o reinstalare a aplicatiei, aceste informatii sunt automat sterse.

WhatsApp calculeaza auomat cat de des vorbesti cu anumite contacte

WhatsApp. Schimbarea pentru afisarea de story-uri a fost implementata inca de anul trecut, insa pana recent nu se stia ce se intampla cu acele calcule si analize ale interactiunilor pe care le avem cu diverse contacte. E posibil ca WhatsApp sa nu poata salva aceste informatii in serverele companiei Facebook deoarece ele sunt confidentiale, iar asta ar fi contrar regulamentelor GDPR, insa nu exista o explicatie clara cu privire la aceasta functionalitate, si ratiunea din spatele existentei sale.

WhatsApp. V-am spus acum vreo saptamana ca o schimbaresi mai importanta va veni pentru functia Status, utilizatorii urmand a avea posibilitatea de a schimba ordinea in care sunt afisate story-urile, astfel incat ele sa apara in ordine cronologica. Aceasta este o schimbare buna pentru functia Status, insa in curand WhatsApp va implementa deasemenea si reclame in aceasta sectiune, iar dupa impunerea acestei modificari vor aparea si adevaratele plangeri ale oamenilor, asa ca va fi foarte interesant de vazut care vor fi reactiile.

This post was last modified on feb. 24, 2019, 4:27 PM 16:27

Disqus Comments Loading...