X

WhatsApp. ATENTIE, Mesaj PERICULOS Trimis in Aplicatie

WhatsApp. Un mesaj foarte periculos circula in momentul de fata prin aplicatia de mesagerie, si pacaleste foarte multi oameni care nu stiu cum sa trateze ceea ce primesc de la alte persoane, in principal necunoscute. Mai exact, un mesaj care vizeaza terorismul este distribuit prin platforma catre utilizatori din lumea intreaga, oamenii fiind avertizati ca ISIS le foloseste pozele de profil in platforma WhatsApp pentru a crea conturi si a promova propaganda proprie.

WhatsApp. Mesajul este gandit destul de inteligent, deoarece pare sa fie semnat de catre un aparent comisar de politie din Delhi, India, totul fiind conceput pentru a face inselatoria cat mai reala, si a pacali cat mai multi oameni. Pentru a face situatia si mai “urgenta”, cei care au conceput mesajul sustin ca atat ISIS, cat si hackerii din spatele organizatiei teroriste au acces la conturile utilizatorilor WhatsApp, iar acestia ar trebui sa-si stearga pozele de profil pentru 20 – 25 de zile.

WhatsApp si mesajul periculos cu teroristii ISIS care fuza poze si conturi

WhatsApp. Pacaleala este atat de bine gandita incat in India foarte multi oameni au “cazut in plasa”, iar partea cea mai rea este ca au distribuit mesajul catre alte persoane, propagand mesajul teroristilor de la ISIS. Problema este ca o pacaleala de acest gen a mai fost distribuita prin WhatsApp si acum doi ani de zile, cu numele aceluiasi comisar din India, imaginea fiind deasemenea identica, asa ca persoanele care au facut asta, nu s-au obosit sa modifice ceva.

A message being circulated on WhatsApp asks users to change their display pictures (DP) as ISIS intends to misuse it for terror activities. The message is signed off by one AK Mittal, designated as Commissioner of Delhi and an IPS officer. The message warns users of ISIS terrorists and some hackers having access to their numbers, who would make use of their profile photos for nefarious activities. The message also claims that WhatsApp CEO has urged everyone to remove personal images for the next 20-25 days.

WhatsApp. Din pacate, platforma de mesagerie este folosita de catre foarte multe persoane pentru a distribui stiri false in lumea intreaga, si din pacate foarte multi cad in plasa acestor. Este totusi nevoie de un utilizator special pentru a crede ca ISIS i-a furat poza de profil, are acces la contul sau WhatsApp, si ca trebuie sa-si stearga poza timp de 25 de zile, iar asa se explica de ce materialele de acest gen sunt distribuite de catre atat de multa lume.

WhatsApp. In concluzie, daca mai primiti mesaje prin care vi se spune ca ISIS v-a furat contul, sau poza de profil, ar fi bine sa nu va lasati pacaliti.

This post was last modified on feb. 19, 2019, 7:42 PM 19:42

Disqus Comments Loading...