iPhone 12. MAREA PROBLEMA a Companiei Apple

iPhone 12. Compania Apple are o foarte mare problema cu lansarea viitoarelor sale modele de telefoane iPhone, iata peste ce dificultati trebuie sa treaca.

iPhone 12 5g

iPhone 12. Compania Apple isi pregateste deja telefoanele cu care vrea sa cucereasca piata smartphone in anii urmatori, insa iata ca sunt deja anuntate unele dintre problemele pe care le-ar putea intampina cu dispozitivele. Mai exact, pentru iPhone 12, care ar trebui sa fie lansat in 2020, compania Apple ar dori sa implementeze un modem 5G pentru a le oferi clientilor sai posibilitatea de a se conecta la retelele de telefonie mobila care vor fi disponibile atunci.

iPhone 12. Desi cei de la Apple vor dori sa integreze 5G in telefoanele iPhone, analistii anunta deja ca va exista o problema foarte mare cu disponibilitatea componentelor pentru viitoarele modele de telefoane. Pentru lansarea iPhone 12 cu tehnologia 5G integrata, compania Apple ar urma sa foloseasca noi modem-uri create de catre compania Intel, insa se pare ca acestea ar urma sa aiba anumite limitari in ceea ce priveste functionalitatea, iar asta ar putea afecta vanzarile.

iPhone 12 ar putea veni cu un 5G limitat din cauza Intel

iPhone 12. Daca va folosi modem-uri de la Intel, Apple n-ar putea sa le ofere clientilor posibilitatea de a accesa si retelele bazate pe tehnologia mmWave, pe care unele dintre viitoarele retele 5G se vor baza. E deasemenea posibil ca Intel sa nu-si poata finaliza dezvoltarea modem-urilor 5G la timp pentru iPhone 12, iar in aceasta situatie, cei de la Apple vor avea de ales intre Samsung si Qualcomm pentru a oferi suport pentru aceasta tehnologie in viitoarele modele ale iPhone.

Apple Inc. is expected to wait until 2020 before it releases a 5G version of its iPhone, but even with a time frame that puts a potential launch after rivals such as Samsung, Apple may still struggle to get the necessary components to build the product. Apple is “in a difficult position” given its reliance on Intel’s modem products, and it has four options to deal with the situation, “none of which is ideal.”

iPhone 12. Nici Samsung si nici Qualcomm nu-i vor oferi companiei Apple preturi prea bune pentru modem-urile 5G, in special cei din urma, asa ca americanii au o decizie foarte grea in fata, pentru ca Intel are dificultati in a-si finaliza modem-urile. Pentru cei de la Apple ar fi o problema foarte mare sa nu poata lansa telefoanele iPhone 12 cu suport pentru retelele 5G, din moment ce unele telefoane Android il au de acum, asa ca fi interesant de vazut ce se va intampal.