X

Netflix. SCHIMBARE URIASA Anuntata de CEO-ul Companiei

Netflix. Cel mai mare serviciu de streaming video la cerere din lume are anuntata o schimbare foarte importanta chiar de catre presedintele care conduce compania ce il de tine in momentul de fata. Reed Hastings, CEO al companiei Netflix, a dezvaluit ca exista multe persoane in cadrul companiei care sunt de parere ca este nevoie de o schimbare substantiala a interfetei de utilizator pentru aplicatiile pentru iPhone si Android, dar si versiunea web.

Netflix. Se pare ca actualul CEO al companiei nu prea este multumit de felul in care sunt prezentate materialele video din platforma in momentul de fata, el spunand ca ii aduc aminte de reclame vechi pe care le vedea. Acesta isi doreste ca interfata Netflix sa fie mult mai similara cu cea a unei reviste, iar ca materialele sa fie prezentate intr-un asemenea mod incat sa genereze interes din partea utilizatorilor care intra in platforma pentru a vedea continut.

Netflix. SCHIMBARE URIASA Anuntata de CEO-ul Companiei

Netflix. Desi CEO-ul companiei spune ca o noua interfata va fi lansata, si ea va semana mai mult cu cea a unei reviste, vicepresedintele diviziei care dezvolta aceasta interfata sustine ca actuala nu se va schimba in mod fundamental. Motivul pentru care vicepresedintele face aceasta afirmatie are la baza faptul ca si alte servicii similare Netflix folosesc o interfata similara, iar oamenii le folosesc pe toate mult mai usor pentru ca seamana atat de bine intre ele.

During a Q&A session at a recent press event, Netflix CEO Reed Hastings said the company could redesign its streaming platform to feature a magazine-like layout. While Hastings didn’t go into detail, he did mention that the current version of Netflix is full of small boxes that remind him of classified ads. Hastings went on to add that Netflix isn’t “enough like a magazine, where it’s gloriously laid out.” He wants the content grid to spur “visual interest.”.

Netflix. Vicepresedintele companiei a afirmat ca sute de teste sunt vandute in fiecare zi in cadrul platformei, atat pentru modificari de interfata, cat si pentru alte modificari care sa aduca diverse functii noi pentru utilizatori. In acasta idee, unii dintre utilizatorii Netflix ar urma sa vada in premiera design-ul modificat al interfetei web, dar deocamdata nu s-a specificat daca asta se va intampla acum, sau daca oamenii vor mai avea de asteptat pana cand il vor putea vedea.

Netflix. Avand in vedere ca actuala interfata a platformei nu a mai fost modificata de mult timp, poata ca era nevoie de o imbunatatire care sa genereze impresia de ceva nou.

This post was last modified on mart. 21, 2019, 8:12 PM 20:12

Disqus Comments Loading...