X

Netflix. CRESTERI de PRETURI Pregatite in Europa

Netflix. Desi acum cateva luni compania americana afirma ca nu intentioneaza sa creasca preturile serviciilor sale in Europa, iata ca acum avem o dovada ca acest lucru ar urma sa se intample in curand. Ceea ce vedeti in imaginile de mai jos reprezinta noile preturi pe care Netflix ar vrea sa le perceapa pentru abonamentele pe care le vinde in Italia pentru clienti, o crestere similara cu cea aplicata in SUA fiind dezvaluita de catre primele teste facute in tara.

Netflix. Preturile abonamentelor ar urma sa creasca, intr-o prima varianta, de la valoarea de 11 euro pentru cel standard, si 14 euro pentru cel Premium, la 13 euro si respectiv 18 euro, diferenta mai mare fiind pentru cel din urma. Practic Netflix va percepe o crestere dubla, ca valoare, pentru abonamentul Premium, in comparatie cu cel Standard, iar asta pentru ca le ofera clientilor acces la continut 4K prin cel Premium, deci trebuie sa isi acopere cumva costurile de productie, si nu numai.

Netflix pregateste o cretere a preturilor abonamentelor in Europa

Netflix. Aceasta este doar o parte din schimbare, pentru ca in Italia este deasemenea testata o a doua modificare, care ar urma sa aduca o crestere de preturi pentru toate cele trei abonamente. Vorbim despre o crestere de 1 euro pentru abonamentul de baza, una de 2 euro pentru cel Standard, si una de 3 euro pentru cel Premium, iar cu aceste modificari cei de la Netflix ar putea avea mai mult succes decat daca ar creste mai mult preturile la abonamentele si asa scumpe.

Netflix. Cine isi imagina ca nu vor exista cresteri de preturi in Europa dupa ce s-au aplicat deja unele in SUA, probabil traieste intr-o lume paralela, pentru ca era logic sa vedem acest lucru si la noi pe continent. Netflix nu-si schimba foarte des preturile pentru servicii, insa cand o face, o face treptat in toata lumea, dar decizia vine in contextul in care Apple se pregateste sa lanseze un serviciu de streaming video concurent, deci ar putea avea de pierdut in final.

Disqus Comments Loading...