X

RCS & RDS. ANUNTUL foarte IMPORTANT pentru TOTI Clientii

RCS & RDS. Daca esti client al operatorului de telecomunicatii detinut de catre Digi, atunci esti vizat de un anunt foarte important facut de catre companie, si ar fi bine sa stii de ce ar trebui sa profiti de el chiar acum. Mai exact, cei de la RCS & RDS promoveaza astazi folosirea conexiunilor Wi-Fi pe laptop-uri, telefoane mobile, tablete, pentru a beneficia de vitezele foarte mari de internet pe care le ofera operatorul pentru clientii din intreaga Romanie prin fibra optica.

RCS & RDS. Operatorul ne recomanda sa ne configuram routerele de acasa pentru a oferi pe laptop-uri si terminale mobile cele mai mari viteze pentru transferul de date, sau sa alegem sa folosim un router al lor. Cei de la RCS & RDS ofera posibilitatea de a lua in custodie un router Wi-Fi ales de catre companie pentru performantele foarte bune pe care le ofera, iar daca nu ma insel, costul lunar ar fi de cam 5 LEI pentru fiecare dispozitiv atasat unui abonament Digi Net.

RCS & RDS. ANUNTUL foarte IMPORTANT pentru TOTI Clientii

RCS & RDS. Conform celor spuse de catre operator, un router de acest gen poate oferi viteze de navigare pe internet prin Wi-Fi de pana la 866 Mbps pentru dispozitivele conectate la retea, viteza fiind impartita la toate. RCS & RDS asigura configurarea initiala pentru routerele Wi-Fi pe care le ofera clientilor care ii folosesc serviciile, astfel ca din momentul in care il bagati in priza si il conectati la internet, il veti putea folosi fara probleme pentru navigare pe web.

Pentru o conexiune mult mai rapidă față de rețeaua de date mobile. Te bucuri de streaming video, muzică sau jocuri, descarci aplicații noi și faci și shopping online fără întreruperi. Ai avantajele conexiunii prin fibră optică pe orice device: smartphone sau tabletă. Tot ce trebuie să faci este să configurezi router-ul Digi, să te conectezi la WiFi și ai acces la viteză superioară oriunde în interiorul casei. Mai mult, în timp ce vorbești cu familia și prietenii, conexiunea wireless rămâne activă.

RCS & RDS. Serviciul prin care clientii pot beneficia de un router Wi-Fi, capabil sa furnizeze viteze de navigare pe internet pe masura celor oferite prin fibra optica, nu este nou, si este oferit inclusiv de catre alte companii. Promovarea sa este facuta acum de catre RCS & RDS probabil pentru a atentiona mai multi clienti in legatura cu beneficiile de care au parte daca-l aleg, putand folosi internetul de mare viteza in intreaga casa, si pe mai multe dispozitive.

RCS & RDS. Pentru a adauga un router Wi-Fi performant la abonamentul vostru Digi Net, trebuie doar sa faceti o comanda prin contul pe care-l aveti pe website-ul celor de la Digi.

This post was last modified on mart. 30, 2019, 6:32 PM 18:32

Disqus Comments Loading...