X

Facebook. Schimbare foarte IMPORTANTA Anuntata

Facebook. Compania americana este obligata iar sa faca o schimbare foarte importanta pentru serviciile sale, insa desigur ca in urma unei tragedii care a costat foarte multe vieti, nu pentru ca a realizat singura ca e nevoie de schimbare. Mai exact, COO-ul companiei Facebook a anuntat noaptea trecuta ca urmeaza sa fie impuse modificari pentru sistemul de efectuarea de sesiuni live prin intermedul aplicatiei sale pentru reteaua de socializare.

Facebook. Decizia de a impune limitari pentru functia care permite efectuarea de sesiuni live a fost luata in urma atacului tragic din Noua Zeelanda, cand atacatorul a transmis in direct intergul atac, timp de 17 minute. Desigur ca acel clip video a fost descarcat de catre foarte multa lume, si peste 1 milion de copii au fost incarcate in serverele Facebook, tot atatea si pe YouTube, companiile reusind sa impiedice publicarea multora dintre ele dupa incarca.

Facebook. Schimbare foarte IMPORTANTA Anuntata

Facebook. Compania americana a anuntat ca face investitii pentru a dezvolta un nou software care sa identifice clipurile video care au continut violent, pentru a le publica inainte ca ele sa fie incarcate in retea. Totul are la baza inteligenta artificiala care ar trebui sa analizeze clipurile video imediat ce au fost incarcate, pentru ca Facebook sa nu mai publice pentru oameni clipuri video in care sunt prezentate diverse atacuri de acest gen, sau diverse crime.

The terrorist attacks in Christchurch were an act of pure evil. All of us at Facebook stand with the victims, their families, the Muslim community, and all of New Zealand. First, we are exploring restrictions on who can go Live depending on factors such as prior Community Standard violations. We are also investing in research to build better technology to quickly identify edited versions of violent videos and images and prevent people from re-sharing these versions. Second, we are taking even stronger steps to remove hate on our platforms. We have long had policies against hate groups and hate speech.

Facebook. Mai mult decat atat, compania ar pregati si restrictii pentru efectuarea de sesiuni live pe reteaua de socializare, iar mai sus puteti vedea ce fel de masuri vrea compania americana sa implementeze in curand. Facebook ar trebui sa interzica efectuarea de sesiuni live video in timp ce soferii se afla la volan, sau cand oamenii vor sa se sinucida, sau sa arate lumii intregi cum ucid alte persoane, insa desigur ca ii va fi extrem de greu sa faca aceste lucruri.

Facebook. Cea mai mare retea de socializare de pe planeta are si cele mai mari probleme cu prezentarea de continut violent in clipuri video, dar rezolvarea lor nu va fi foarte usoara.

This post was last modified on apr. 4, 2019, 5:47 PM 17:47

Disqus Comments Loading...