X

Orange. INTERNET GRATUIT pentru Clientii din Romania

Orange. Astazi operatorul de telefonie mobila din Romania a anuntat ca le ofera internet gratuit clientilor din Romania in urmatoarea perioada, gratuitatea avand la baza o problema a companiei. Mai exact, saptamana aceasta serviciile Orange au avut probleme foarte mari de functionare in multe orase din Romania, inclusiv Bucuresti, timp de mai multe ore clientii neputand sa faca apeluri telefonice, sau sa foloseasca internetul mobil pe telefoane.

Orange. Operatorul de telefonie mobila a afirmat atunci ca intreaga problema are la baza faptul ca reteaua sa de fibra optica a fost sectionata in cateva zone din Romania, serviciile fiind readuse la normal in decursul catorva ore. Desigur ca foarte multa lume a criticat problemele operatorului de telefonie mobila, iar cei de la Orange au reactionat astazi cu un mesaj prin care ii atentioneaza pe clienti ca beneficiaza de 5 GB de internet gratuit in urmatoarea luna.

Orange. INTERNET GRATUIT pentru Clientii din Romania

Orange. Conform mesajului trimis de catre operator, intre 30 martie 2019 si 30 aprilie 2019, clientii, probabil din zonele afectate, se bucura de cei 5 GB de internet mobil pe care ii pot folosi in mod gratuit. Traficul de internet gratuit oferit de catre Orange expira dupa aceasta data, deci daca nu il consumati intre timp, nu va veti mai putea folosi de el, beneficiul fiind unul destul de mic, insa binevenit pentru cei care au putin trafic de internet in abonament, sau cartela.

Ca urmare a incidentului de retea din 27.03.2019 iti oferim bonus 5 GB, valabili pana la 30.04.2019. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si te asiguram ca ne dorim sa ai mereu cea mai buna experienta de folosire a retelei Orange.

Orange. Daca incidentul in care este implicat operatorul de telefonie mobila are la baza vina lor, atunci e posibil ca ei sa fie sanctionati, mai ales ca daca sunt peste 5000 de oameni afectati, cei de la ANCOM trebuie sa fie atentionati. Gratuitatea de astazi oferita de catre Orange nu reprezinta mare lucru in contextul in care traficul de internet este foarte ieftin, iar echivalentul sau in euro este mic in comparatie cu preturile platite de catre multi clienti lunar.

This post was last modified on mart. 30, 2019, 2:04 PM 14:04

Disqus Comments Loading...