X

Samsung. NOU Telefon URIAS Pregatit de Companie

Samsung. Compania coreeana pregateste lansarea unui nou telefon urias care sa inlocuiasca Samsung GALAXY FOLD, un dispozitiv care inca nu a ajuns in magazine, si este oricum foarte scump. Informatia vine dintr-un brevet de inventie care a fost inregistrat recent pentru compania Samsung, si publicat recent pentru a ne arata toate noutatile sale, ideea din spatele proiectului fiind una extrem de interesanta, asa cum era de asteptat.

Samsung. Se pare ca in Coreea de Sud este dezvoltat un telefon mobil pliabil al carui ecran poate fi deschis si are dimensiunea totala foarte similara cu cea a unei tablete, deci va fi mult mai util decat actualul Samsung GALAXY FOLD. Nu se stie deocamdata cam cat de mare va fi diagonala acestui nou ecran dezvoltat de catre compania Samsung, insa e posibil ca acesta sa aiba 10 inch cand este deschis, si o diagonala mult mai mica atunci cand este pliat.

Samsung. NOU Telefon URIAS Pregatit de Companie

Samsung. Foarte multa lume se astepta ca primele telefoane pliabila sa aiba ecranele unor tablete mari cand sunt deschise, si pe cele ale unor phablet-uri cand sunt inchise, insa realitatea este diferita. Pentru ca Samsung sa poata lansa un telefon al carui diagonala la deschidere este de 10 inch, e nevoie ca un ecranul principal sa aiba diagonala de peste 6 inch, iar design-ul total al produsului sa impiedice folosirea usoara cu o singura mana.

Samsung. Interesant este faptul ca in acest brevet de inventie compania nu prezita butoane, sau diverse porturi care sa permita conectarea cu alte dispozitive electronice, sau incarcarea produselor. Am aflat deja acum cateva zile ca Samsung GALAXY NOTE 10 urmeaza sa fie lansat fara butoane fizice, iar daca acest lucru se va intampla, atunci e foarte posibil ca si acest telefon pliabil sa fie lansat cu un design de acest gen, ceea ce n-ar fi chiar atat de rau.

Samsung. Cand ar putea aunge la clienti acest nou telefon pliabil nu stie nimeni in momentul de fata, asa ca ramane doar sa vedem ce fel de anunturi urmeaza sa faca corenii in urmatorii ani.

This post was last modified on mart. 30, 2019, 8:53 AM 08:53

Disqus Comments Loading...