X

Facebook Messenger. Veste SOC pe care TOTI o ASTEPTAM

Facebook Messenger. A doua cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta are astazi parte de o veste extrem de importanta care ne arata ca planurile celor de la Facebook au cam esuat, intr-o buna masura. Facebook Messenger a fost mutat intr-o aplicatie separata cu mult timp in urma, compania Facebook dorind sa ofere experiente separate de a purta conversatii prin mesaje, si de a folosi reteaua de socializare, dar pare sa se fi razgandit.

Facebook Messenger. In momentul de fata cei de la Facebook testeaza reintegrarea functiilor de mesagerie in aplicatia sa principala, totul ca parte a strategiei de a oferi o platforma de mesagerie unificata si pentru Instagram, sau WhatsApp. Schimbarea existenta in versiunile beta ale aplicatiei Facebook deschide direct interfata de chat a Facebook Messenger in locul aplicatiei separate, readucand la normal ceea ce oamenii au cerut chiar din momentul aplicatiei separate.

Facebook Messenger. Veste SOC pe care TOTI o ASTEPTAM

Facebook Messenger. Schimbarea de atitudine a celor de la Facebook vine din dorinta de a da iar peste cap vietile oamenilor, si a oferi posibilitatea de a trimite mesaje intre aceasta platforma, WhatsApp si Instagram cu un cont intr-o singura platforma. Ideea in sine nu este chiar atat de rea, insa pentru a fi posibila, cei de la Facebook vor trebui sa combine baze de date, si sa faca alte modificari substantiale, inclusiv cea pentru Facebook Messenger pe care o asteptam de foarte mult timp.

Facebook Messenger. Dupa cum puteti vedea, totul va fi foarte simplu oferit de catre cei de la Facebook, insa din pacate deocamdata modificarea este doar in plin proces de testare, pentru ca planul final inca nu a fost stabilit. Chiar si asa, Facebook Messenger urmeaza sa aiba totusi parte de o schimbare extrem de importanta, si cel mai probabil undeva in cursul urmatoarelor luni, in functie de cum va evolua procesul de dezvoltare pentru ea.

Facebook Messenger. Cei de la Facebook au spus ca vor sa ofere functia de mesagerie unificata in cursul acestui an, deci asta ne va aduce si aceasta schimbare pentru mesaje.

This post was last modified on apr. 19, 2019, 11:51 AM 11:51

Disqus Comments Loading...