X

Microsoft Pregateste LANSAREA unor CLONE ale AirPods

Microsoft pregateste in momentul de fata lansarea unei clone pentru castile AirPods ale companiei Apple, ceea ce n-ar trebui sa vina ca o surpriza, avand in vedere popularitatea produselor companiei Apple. Castile wireless create de catre compania Microsoft vor fi lansate sub brand-ul Surface, deci americanii vor sa le ofere clientilor increderea ca vor avea parte de un produs care le va oferi aceeasi calitate precum tabletele si calculatoarele pe care le cumpara.

Microsoft ar vrea sa lanseze noua pereche de casti wireless pana la finalul acestui an pentru a oferi mai multe optiuni in acest segment inaintea sarbatorilor de iarna, perioada in care castile AirPods au vanzari foarte mari. Microsoft s-a alatura alaiului de companii care au incercat sa copieze AirPods pana acum, dar n-au reusit sa aduca pe piata decat esec dupa esec, asa ca n-ar trebui sa ne mire nici daca castile wireless Surface vor intra in aceeasi categorie.

Microsoft Pregateste LANSAREA unor CLONE ale AirPods

Microsoft va avea o foarte mare problema in a-si face castile foarte usor de folosit si conectat la telefoane, asa cum se intampla in cazul AirPods, iar multi au incercat sa copieze aceasta experienta. Microsoft a lansat anul trecut o pereche mai mare de casti wireless, insa ele nu ofera o calitate chiar atat de buna pentru ascultarea de muzica, si sunt scumpe, deci n-au avut succes in vreo forma, sau alta, ceea ce s-ar putea intampla si cu aceste noi produse.

According to multiple sources who are familiar with the company’s plans, Microsoft is currently working on a pair of earbuds under the code name of Morrison. The company is looking to capitalize upon the development of its audio tech by expanding its portfolio to cover the two major categories of headphones: over-ear and in-ear.

Microsoft nu este singura mare companie din SUA care vrea sa concureze cu Apple in acest segment, iar asta pentru ca inclusiv cei de la Amazon vor sa aduca pe piata un asemenea tip de produs. Marea problema a acestor companii sta in faptul ca nu pot lansa produse la fel de scumpe ca ale Apple, dar ele trebuie sa ofere cel putin aceeasi functionalitate, sa aiba compatibilitate universala, si sa fie cool, iar Microsoft nu prea pare pregatita sa indeplineasca toate cerintele.

This post was last modified on apr. 15, 2019, 7:59 PM 19:59

Disqus Comments Loading...