X

Huawei. CEO-ul INSISTA cu o Oferta NEOBISNUITA pentru Apple

Huawei. CEO-ul companiei chinezesti, Ren Zhengfei, a readus astazi in discutie o oferta pe care compania sa le-a facut-o celor de la Apple saptamana trecuta, dar care a cam fost rapid trecuta cu vederea de catre multa lume. Mai exact, v-am spus deja ca saptamana trecuta Huawei a propus sa vanda modemuri 5G catre Apple in ideea de a ajuta compania americana sa implementeze in viitoarele sale modele de telefoane iPhone suport pentru aceasta tehnologie.

Huawei. Desigur ca nu isi fac acum chinezii iluzii ca Apple ar putea alege sa cumpere modemuri 5G de la ei pentru telefoanele iPhone, insa publicitatea de care au parte prin aceste oferte este una buna pentru ei. Pana acum oferta de vanzare a modemurilor 5G a fost facuta doar de catre reprezentanti de rang mediu, sau inferior, ai companiei, insa iata ca acum si presedintele celor de la Huawei arata ca exista disponibilitate pentru a vinde aceste componente catre Apple.

Huawei. CEO-ul INSISTA cu o Oferta NEOBISNUITA pentru Apple

Huawei. Oferta chinezilor a fost facuta dupa aparitia unor zvonuri care dadeau de inteles ca Apple ar avea probleme in a gasi furnizori de modemuri 5G pentru viitoarele modele de telefoane iPhone, ce vor fi lansate in 2020. Desigur ca Apple nu va cumpara prea curand componente de la Huawei pentru telefoanele iPhone pe care le vor vinde in lumea intreaga, insa perspectiva propusa de catre chinezi ridica foarte multe posibilitati, si pune adminsitratia prezidentiala din SUA intr-o lumina proasta.

Huawei is “open” to selling high-speed 5G chips and other silicon to rival smartphone maker Apple, marking a significant shift in the Chinese tech giant’s thinking toward its own intellectual property. Huawei founder and CEO Ren Zhengfei said the company would consider selling its 5G chips to Apple. “We are open to Apple in this regard,” Ren said.

Huawei. Separat de oferta privind vanzarea de modemuri 5G pentru telefoanele iPhone, CEO-ul companiei chinezesti a afirmat ca l-a apreciat extrem de mult pe Steve Jobs, la fel ca si una dintre fiicele sale. CEO-ul companiei Huawei spune ca Steve Jobs a fost un om mare, nu pentru ca a fondat Apple, ci pentru ca a creat era internetului cu ajutorul produselor pe a caror dezvoltare si lansare le-a supravegheat cat a fost presedintele companiei americane.

This post was last modified on apr. 15, 2019, 7:22 PM 19:22

Disqus Comments Loading...