X

Samsung. Ecran ULUITOR Creat pentru Telefoane

Samsung. Compania coreeana este mereu interesata sa inoveze, iar pentru ca a cam ramas in urma in fata concurentei din multe puncte de vedere, acum incearca sa aduca pe piata noutati pe care foarte multa lume nu le credea posibile. Mai exact, cei de la Samsung au brevetat un nou tip de ecran pentru telefoane care poate acoperi inclusiv parti din carcasa prin pliere, ceva ce nu am mai vazut pana in acest moment la vrenu alt model de smartphone, si probabil nici nu vom mai vedea.

Samsung. Puteti vedea in imaginile din acest articol cam cum a gandit compania coreeana totul, ecranele sale putand fi indoite spre carcasa, pentru ca oricine se afla in spatele telefonului sa vada imaginile pe care le vede si utilizatorul. In imagini avem o demonstratie pentru modul in care acest ecran gandit de catre Samsung ar fi foarte util pentru cei care le fac poze altor oameni, insa desigur ca exista si alte utilitati pentru tehnologii de acest gen.

Samsung. Ecran ULUITOR Creat pentru Telefoane

Samsung. Portiunea din ecran care se indoaie poate fi activata, sau dezactivata, de catre utilizator dupa bunul plac folosind un simplu gest, sau un stylus, astfel ca noi avem control total asupra a ceea ce este afisat de catre telefon. Folosind acest ecran care se indoaie, utilizatorii ar putea inclusiv sa isi faca selfie-uri folosind camera principala, care este oricum net superioara celei frontale, ideea fiind una de viitor, alti producatori oferind deja idei oarecum diferite.

Samsung. Separat de asta, compania coreeana prezinta si o utilitate interesanta pentru traduceri, mai exact, utilizatorii ar putea vedea pe fiecare ecran cate o traducere in propria limba a cuvintelor rostite de catre fiecare. Separat de acestea, Samsung prezinta o utilitate in care partea care se indoai ar putea afisa notificari din aplicatii, sau ar permite raspunderea rapida la mesaje, ideile prezentate fiind surprinzatoare, dar foarte greu de pus in practica.

Samsung. Compania coreeana abia a lansat un smartphone pliabil, cu extrem de multe probleme, asa ca tot ceea ce ne prezinta aici pare foarte departe de a se transforma in realitate, mai ales in ceva cu adevarat util.

This post was last modified on mai 7, 2019, 1:19 PM 13:19

Disqus Comments Loading...