X

Facebook. NOUA Versiune a Aplicatiei iOS si Android LANSATA

Facebook. Compania americana a anuntat in mod oficial astazi ca lanseaza o noua versiune a aplicatiei pentru iOS si Android, implementand o serie de schimbari foarte importante pentru felul in care arata si functioneaza platforma. Vorbim despre un design mult modificat pentru aplicatia Facebook, accentul fiind pus de catre companie pe evenimente si grupurile din cadrul platformei, nu pe News Feed, deci va trebui sa ne obisnuim cu un nou mod de a o folosi.

Facebook. Zeci de milioane de grupuri exista in platforma in momentul de fata, iar compania americana spune ca oamenii incep sa le foloseasca mai des decat News Feed-ul, altfel nu le-ar fi pus in centru, la fel ca evenimentele, fata de vechiul format. Puteti vedea in imaginile din acest articol ca meniul pentru accesarea grupurilor are parte de o pozitionare centrala, chiar in atentia utilizatorilor, iar asta ar trebui sa creasca nivelul de utilizare al grupurilor.

Facebook. NOUA Versiune a Aplicatiei iOS si Android LANSATA

Facebook. Facebook lanseaza si o noua functie numita “meet new friends”, menita sa-i ajute pe oameni sa intre in contact cu necunoscuti care au interese comune, lucreaza la aceeasi companie cu ei, sau au mers impreuna la aceeasi scoala. Facebook va promova deasemenea grupurile mult mai intens in diverse alte sectiuni ale aplicatiilor pentru iOS si Android, astfel ca unora le va fi cam imposibil sa scape de a vedea ce vrea compania sa le bage pe gat.

Facebook. Pentru evenimente, aplicatiile vor avea noi informatii mai utile pentru a facilita descoperirea de evenimente interesante din preajma noastra, sau de evenimente aflate in apropierea celor la care ne-am aratat intentia de a participa. Desi News Feed-ul nu dispare din aplicatiile Facebook pentru iOS si Android schimbarile au menirea de a-i reduce intr-o foarte mare masura importanta, ceea ce nu e un lucru chiar atat de rau, avand in vedere recentele controverse.

Facebook. Compania din Menlo Park a anuntat ca noua versiune a aplicatiilor pentru iOS si Android va fi lansata astazi, si va ajunge la toata lumea in urmatoarele ore/zile, dar trebuie rabdare.

This post was last modified on mai 8, 2019, 12:09 PM 12:09

Disqus Comments Loading...