X

Facebook Messenger. Aplicatia SCHIMBATA din TEMELIE pe iOS, Android

Facebook Messenger. Schimbari extrem de importante pentru aplicatiile iOS si Android au fost anuntate in mod oficial astazi de catre compania Facebook, iar asta dupa ce a fost anuntata inclusiv schimbarea interfetei pentru aplicatia principala. Revenind la Facebook Messenger, prima noutate majora anuntata este implementarea optiunii de a permite trimiterea de mesaje catre WhatsApp si Instagram, chiar daca utilizatorii nu au si conturi in acele platforme, functionalitatea urmand a fi oferita in 2019.

Facebook Messenger. Inainte ca acea noutate serioasa sa ajunga, aplicatia de mesagerie va avea parte de un design imbuntatit, care o va face mai mica in dimensiune, dar si mult mai rapida in utilizare pe iOS. Facebook Messenger urmeaza sa aiba o dimensiune de doar 30 MB, o cincime din cea actuala, iar cel putin pe iPhone si iPad, va porni in mai putin de 2 secunde, adica aproximativ la fel precum versiunea Lite oferita pe Android de ceva vreme.

Facebook Messenger. Aplicatia SCHIMBATA din TEMELIE pe iOS, Android

Facebook Messenger. In continuare, aplicatia urmeaza sa ofere o sectiune speciala pentru a urmari clipuri video cu prietenii, sau membrii familiei, si va imbunatati comunicarea securizata de care au parte utilizatorii cand discuta cu diverse persoane. In continuare, Facebook Messenger va avea o sectiune dedicata unde utilizatorii vor vedea tot ce partajeaza cu prietenii si membrii familiei, de la stories, pana la mesaje private, poze, clipuri video, si cam tot ce transmit oamenii intre ei cand comunica unii cu altii.

Facebook Messenger. Avand in vedere ca 410 milioane de utilizatori fac apeluri video prin platforma de mesagerie in fiecare luna, cei de la Facebook au luat decizia de a implementa functia “watch party” despre care v-am vorbit mai sus. In ceea ce priveste criptarea mesajelor, teoretic Facebook Messenger avea deja asa ceva, insa se pare ca nu chiar cum ne imaginam noi, asa ca Facebook mai “imbunatateste sistemul”, adica mai amageste lumea cu nimic.

Facebook Messenger. Multe dintre aceste noutati vor fi disponibile in urmatoarele luni pentru utilizatorii iOS si Android, insa deocamdata nu se stie foarte clar cam cand se va intampla asta, asa ca mai trebuie rabdare.

This post was last modified on mai 8, 2019, 1:46 PM 13:46

Disqus Comments Loading...