X

Fortnite: Ce Primesti GRATUIT Chiar ACUM in Joc

Fortnite are foarte multi jucatori activi in lumea intreaga in momentul de fata, iar Epic Games cauta mai mereu metode prin care sa-i tina pe oameni activi in lumea virtuala a titlului sau, astfel ca le ofera ocazional si gratuitati. De aceasta data vorbim despre un planor care este oferit gratuit pentru utilizatorii jocului Fortnite, el putand fi preluat de catre oricare dintre cele cateva sute de milioane de persoane care sunt active in momentul de fata in platforma.

Fortnite are oferit planorul gratuit din cauza problemelor pe care cei de la Epic Games le-au avut ieri cu evenimentul Unvaulting, foarte multi jucatori fiind in imposibilitatea de a participa la eveniment, iar Epic Games incearca sa se recompenseze fata de ei. In momentul in care vulcanul din cadrul Fortnite a erupt, un seif trebuia sa se deschida pentru a le permite jucatorilor sa descopere arme noi, dar actiunea nu s-a mai intamplat in cadrul jocului.

Fortnite: Ce Primesti GRATUIT Chiar ACUM in Joc

Unii dintre jucatorii din Fortnite au iesit din joc in momentul in care au realizat ca nu se mai modifica nimic, insa cand au reintrat, au descoperit ca toata eruptia si deschiderea seifului s-a intamplat fara ca ei sa vada ceva, totul din vina Epic Games. Avand in vedere ca foarte multa lume a inceput sa se planga din cauza faptului ca acest efeniment important al Fortnite nu a fost experimentat de catre ei, Epic Games a hotarat sa le ofere un planor gratuit drept cadou.

Fortnite are acest planor disponibil pentru achizitie de ceva vreme, unii dintre jucatori cumparandu-l, insa compania Epic Games a hotarat sa-l ofere gratuit, ba chiar sa ramburseze sumele platite pentru a-l cumpara. Partea buna este ca Epic Games a decis sa ii ajute pe jucatorii sai cu un obiect gratuit in jocul Fortnite, fara sa riste un scandal mai mare si sa ii parda, iar asa toata lumea beneficiaza de el chiar in momentul de fata dupa ce intra in joc.

This post was last modified on mai 5, 2019, 4:49 PM 16:49

Disqus Comments Loading...