X

Mesajul WhatsApp pe care-l ASTEPTA TOATA Lumea

Saptamana trecuta WhatsApp a avut parte de o veste groaznica anuntata de catre un cunoscut leaker de informatii cu privire la aplicatiile dezvoltate de catre compania Facebook, foarte multi utilizatori fiind suparati din cauza schimbarii anuntate. Mai exact, am aflat saptamana trecuta ca WhatsApp a renuntat sa mai dezvolte noul dark mode, cel putin pentru telefoanele Android, tema fiind complet eliminata din versiunea beta a aplicatiei pentru aceste telefoane.

EI bine, acea veste proasta despre WhatsApp nu dezvaluia planurile reale ale companiei americane, deoarece astazi aflam exact contrariul cu privire la ceea ce urmeaza sa primeasca utilizatorii din lumea intreaga. Puteti vedea mai jos ca a fost confirmat iar faptul ca WhatsApp are in dezvoltare din nou acel dark mode pe care toata lumea il asteapta, deci Facebook nu a renuntat complet la el, asa ca il vom avea disponibil cand va fi pregatit pentru distributie.

Mesajul WhatsApp pe care-l ASTEPTA TOATA Lumea

WhatsApp nu va fi prima aplicatie a companiei Facebook care va avea implementata o asemenea schimbare importanta, iar asta pentru ca si alte aplicatii din portofoliul americanilor vor avea parte de noutati similare in curand. Facebook Messenger are deja implementat un dark mode, aplicatia Facebook va avea deasemenea, fiind anuntat oficial, iar pentru WhatsApp stim deocamdata neoficial ca aceasta tema intunecata este pregatita pentru implementare oficiala, doar ca nu stim exact cand va fi implementata pentru toata lumea.

WhatsApp are acest dark mode asteptat de catre foarte multa lume de o perioada foarte lunga de timp, asa ca aceasta veste privind continuarea dezvoltarii sale este una extrem de buna, si arata ca lucrurile merg in directia dorita de catre toata lumea. Deocamdata cei de la WhatsApp n-au dezvaluit cam cand va fi suficient de bine pregatit acest dark mode pentru a fi lansat oficial, dar nu cred ca vom mai avea chiar atat de mult de asteptat, el putand fi disponibil pana la finalul acestui an.

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta in momentul de fata, iar separat de noul dark mode, sunt pregatite foarte multe alte schimbari uriase pentru utilizatorii din lumea intreaga.

This post was last modified on mai 16, 2019, 2:21 PM 14:21

Disqus Comments Loading...