X

Google Chrome: Versiunea 76 aduce MARI Noutati

Google Chrome are pregatita pentru lansare versiunea 76, browserul companiei Google incercand sa aduca pentru clientii din lumea intreaga o serie de noutati foarte importante care vor schimba cu mult experienta de utilizare. Prima mare schimbare pe care Google Chrome o implementeaza pentru utilizatori are legatura cu modul Incognito, acesta nemaiputand fi acum detectat de catre website-urile pe care le vizitam, deci nu vor sti cand incercam sa ne ascundem de trackerele lor.

Google Chrome nu vine doar cu atat, deoarece acum inclusiv flash-ul este blocat in mod standard de catre browser, fara a mai fi macar ceruta activarea sa pentru a vedea continutul de pe internet. Daca pana acum Google Chrome ne afisa o alerta pentru a activa plugin-ul flash pentru a vedea continutul de pe website-uri, ei bine aceasta setare a fost dezactivata in mod automat, astfel ca utilizatorii nu vor mai vedea vreun mesaj de acest gen, si nu vor mai vedea nici continutul flash.

Google Chrome: Versiunea 76 aduce MARI Noutati

Google Chrome vine si cu o schimbare foarte interesanta pentru dark mode, deoarece acum dezvoltatorii de website-uri pot sa isi faca paginile compatibile cu aceasta tema prin adaugarea unui cod in interiorul lor. Atunci cand utilizatorii acceseaza aceste website-uri din Google Chrome, tema intunecata va afisa si continutul din cadrul lor tot intr-un dark mode, ceea ce va completa experienta de a folosia cest modul.

Google Chrome rezolva deasemenea si o alta problema extrem de enervanta cu reclamele care sunt deschise automat cand apasam tasta escape intr-o anumita pagina, si exista multe website-uri care le au. Ei bine, incepand cu versiunea 76 a Google Chrome aceasta problema nu va mai exista, tasta Escape nemaifiind luata in considerare ca interactiune cu website-urile standard, iar separat de acestea exista si multe alte modificari pe care browserul le va aduce in aceasta versiune.

This post was last modified on iun. 22, 2019, 8:00 AM 08:00

Disqus Comments Loading...