Google Chrome: Versiunea 76 aduce MARI Noutati

Google Chrome este pregatit pentru o actualizare foarte importanta, compania Google implementand cateva noutati extrem de importante pentru utilizatori.

Google Chrome 76 noutati

Google Chrome are pregatita pentru lansare versiunea 76, browserul companiei Google incercand sa aduca pentru clientii din lumea intreaga o serie de noutati foarte importante care vor schimba cu mult experienta de utilizare. Prima mare schimbare pe care Google Chrome o implementeaza pentru utilizatori are legatura cu modul Incognito, acesta nemaiputand fi acum detectat de catre website-urile pe care le vizitam, deci nu vor sti cand incercam sa ne ascundem de trackerele lor.

Google Chrome nu vine doar cu atat, deoarece acum inclusiv flash-ul este blocat in mod standard de catre browser, fara a mai fi macar ceruta activarea sa pentru a vedea continutul de pe internet. Daca pana acum Google Chrome ne afisa o alerta pentru a activa plugin-ul flash pentru a vedea continutul de pe website-uri, ei bine aceasta setare a fost dezactivata in mod automat, astfel ca utilizatorii nu vor mai vedea vreun mesaj de acest gen, si nu vor mai vedea nici continutul flash.

Google Chrome: Versiunea 76 aduce MARI Noutati

Google Chrome vine si cu o schimbare foarte interesanta pentru dark mode, deoarece acum dezvoltatorii de website-uri pot sa isi faca paginile compatibile cu aceasta tema prin adaugarea unui cod in interiorul lor. Atunci cand utilizatorii acceseaza aceste website-uri din Google Chrome, tema intunecata va afisa si continutul din cadrul lor tot intr-un dark mode, ceea ce va completa experienta de a folosia cest modul.

Google Chrome rezolva deasemenea si o alta problema extrem de enervanta cu reclamele care sunt deschise automat cand apasam tasta escape intr-o anumita pagina, si exista multe website-uri care le au. Ei bine, incepand cu versiunea 76 a Google Chrome aceasta problema nu va mai exista, tasta Escape nemaifiind luata in considerare ca interactiune cu website-urile standard, iar separat de acestea exista si multe alte modificari pe care browserul le va aduce in aceasta versiune.