X

SCHIMBARI MARI in WhatsApp, iata ANUNTUL foarte IMPORTANT

WhatsApp. Schimbari foarte mari au fost anuntate de catre aplicatia din spatele platformei de mesagerie, ea parand sa fie pornita complet sa le ofere utilizatorilor serviciile de calitate pe care le asteaptau de ceva vreme. Mai exact, WhatsApp a conformat faptul ca a facut modificari care ii permit sa descopere mult mai usor persoanele care incearca sa abuzeze de cei care folosesc platforma pentru a abuza de servicii, si a ataca utilizatorii obisnuiti.

WhatsApp. Compania spune ca identifica lunar si sterge 2 milioane de conturi, la nivel global, care sunt implicate in abuzarea de serviciile pe care ea le ofera, si desigur ca vorbim despre o cifra foarte mare, dar asteptata. Vorbim aici despre oameni care fie desfasoara atacuri de tip phishing, fie incearca sa pacaleasca oamenii creduli pentru a le fura conturile, iar incepand din 7 decembrie, unele dintre aceste persoane vor fi si date in judecata din cauza actiunilor lor.

SCHIMBARI MARI in WhatsApp, iata ANUNTUL foarte IMPORTANT

WhatsApp. Schimbarea radicala de strategie pentru platforma a surprins foarte multa lume, iar asta deoarece pana acum nu a amenintat in mod direct hackerii ca urmeaza sa-i actioneze in judcata cand ii prinde. Totusi, aceasta este doar o parte din ceea ce vrea sa faca WhatsApp pentru a proteja platforma sa de mesagerie, dar desigur ca inclusiv stergerea a 2 milioane de conturi lunar nu este tocmai ceva ce ajuta intr-o foarte mare masura.

“WhatsApp was designed for private messaging, so we’ve taken action to prevent bulk messaging and enforce limits on how WhatsApp can be used. We’ve also stepped up our ability to identify accounts that misuse WhatsApp, which helps us ban two million accounts globally per month.”

WhatsApp. Eforturile platformei de a detecta abuzurile din retea vor fi intotdeauna descoperite si eludate de catre hackeri, iar ca intotdeuna, utilizatorii obisnuiti sunt cei care au cel mai mult de suferit. In aceasta situatie, eforturile celor de la WhatsApp ar trebui sa ajute utilizatorii sa fie in mai multa siguranta, dar nimeni nu le poate garanta acest lucru, iar asta deoarece hackerii cauta mereu motive sa atace oamenii obisnuiti.

WhatsApp. Acestea fiind spuse, oamenii ar trebui sa stea mai linistiti stiind ca platforma de mesagerie are grija de ei si ii protejeaza atunci cand ii folosesc serviciile in viata de zi cu zi.

This post was last modified on iun. 23, 2019, 9:34 PM 21:34

Disqus Comments Loading...