X

Fortnite. DOUA Schimbari NEASTEPTATE pentru TOTI Jucatorii

Fortnite. Doua schimbari complet neasteptate pentru jucatorii din lumea intreaga au fost dezvaluite chiar astazi, iar multumita lor alfam in avans ceea ce vom descoperi in urmatoarea actualizare majora pregatita. Prima dintre schimbarile neasteptate pentru jocul Fortnite are legatura cu are legatura cu o noua arma pe care cei de la Epic Games ar fi prezentat-o ca un preview, dar care deocamdata nu se stie daca va fi intr-adevar oferita pentru jucatori.

Fortnite. Vorbim despre un pistol de semnalizare pe care Epic Games vrea sa-l ofere pentru jucatorii din intreaga lume, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum ar urma sa arate aceasta arma. Nu se stie cat de puternica ar urma sa fie arma pe care jucatorii Fortnite ar urma sa o poata folosi in viitorul apropiat in cadrul jocului, insa cel mai probabil ea este gandita pentru a permite semnalizarea altor jucatori, si nu neaparat uciderea inamicilor.

Fortnite. DOUA Schimbari NEASTEPTATE pentru TOTI Jucatorii

Fortnite. A doua schimbare importanta are legatura cu acea casa moderna care era in Pleasant Park pana recent, ea fiind complet distrusa fara ca vreo explicatie sa fie oferita pentru ceea ce s-a intamplat. Desi diverse schimbari au fost facute in cadrul Pleasant Park de-a lungul timpului, aceasta este prima oara cand o casa este distrusa in totalitate de catre cei de la Epic Games, asa ca ramane de vazut si ce se va spune in legatura cu asta.

Fortnite. Epic Games a mai facut modificari pentru unele cladiri in ultimele saptamani fara a oferi informatii cu privire la deciziile sale, iar acum lucrurile sunt schimbate in exact acealsi mod. Mai multe informatii dspre ceea ce se intampla vom afla de indata ce actualizarea importanta urmatoare va fi lansata pentru Fortnite, si e foarte posibil ca acest lucru sa se intample in urmatoarele 2 – 3 saptamani, asa cum e strategia Epic Games.

This post was last modified on iun. 17, 2019, 9:46 PM 21:46

Disqus Comments Loading...