X

Vivo SPARGE piata Smartphone cu Incarcarea ULTRA-RAPIDA

Vivo se pregateste sa sparga total piata smartphone cu un sistem de incarcare ultra-rapida, care promite sa incarce bateria unui telefon in doar 13 minute, da ati citit bine. Vorbim despre un sistem de incarcare rapida la 120W, ceva ce in momentul de fata pare ireal, dar se pare ca Vivo va putea incarca o baterie de 4000 mAh in 13 minute.

Vivo a anuntat in mod oficial tehnologia prin intermedul unui cont de pe o retea de socializare, si se pare ca e pregatita sa o prezinte in mod oficial in cadrul MWC 2019 din Shanghai. Saptamana viitoare are loc Mobile World Congress 2019 in Shanghai, si nu se stie deocamdata ce model de telefon va prezenta compania cu aceasta tehnologie inovatoare.

Vivo intrece si Xiaomi, care prezentase un sistem de incarcare rapida la 100W acum cateva luni, dar si Huawei, care promitea incarcareala 55W pentru telefoane. Samsung si Apple inca au ramas la sub 20W pentru incarcare rapida, deci Vivo va oferi o premiera uriasa pentru utilizatorii din intreaga lume, peste doar cateva zile.

This post was last modified on iun. 29, 2019, 9:19 PM 21:19

Disqus Comments Loading...