X

Fortnite. Sezonul 10 te-ar putea FORTA sa RENUNTI la Joc

Fortnite. Sezonul 10 al celui mai popular joc online de pe planeta a fost deja anuntat pentru lansare de catre compania Epic Games, iar din cate se pare, el urmeaza sa aduca o schimbare extrem de importanta. Mai exact, cei de la Epic Games vor implementa in sezonul 10 din Fortnite noi cerinte minime pentru calculatoarele care vor putea rula jocul, iar asta ii va lasa pe foarte multi dintre utilizatori in afara lui, din pacate.

Fortnite. Conform informatiilor publicate de catre Epic Games, utilizatorii care vor dori sa se joace si dupa ce sezonul 10 va fi oficial lansat, au nevoie de calculatoare ale caror placi video au suport pentru DirectX 11 integrat. Schimbarea cerintelor pentru Fortnite are la baza implementarea unor noutati majore pe partea de grafica, si nu numai, astfel ca e nevoie de calculatoare mai puternice pentru a rula totul.

Fortnite. Sezonul 10 te-ar putea FORTA sa RENUNTI la Joc

Fortnite. Eliminarea suportului pentru calculatoarele care au placi video mai vechi le va permite celor de la Epic Games sa se concentreze pe implementarea de grafica mai buna pentru titlu, fara a mai sustine tehnologii depasite. Desigur ca asta ii va lasa in afara jocului pe unii dintre cei care sunt fani Fortnite, dar nu au calculatoare foarte performante, insa uneori pentru a se face schimbari atat de importante, e nevoie si de eliminarea suportului pentru tehnologii mai vechi.

“Starting with Season 10, the PC version of Fortnite will require a graphics card capable of running Microsoft DirectX 11. While a DirectX 11-capable graphics card has always been one of Fortnite’s system requirements, we’ve kept support online for players with older graphics cards – so they could keep playing! However, when Season 10 begins, Fortnite will no longer be compatible with these older graphics cards. This allows us to focus our development and testing efforts to further optimize the Fortnite experience for all players.”

Fortnite. Din pacate deocamdata nu se stie care vor schimbarile majore din sezonul 10 care vor oferite pentru jucatori, asa ca ramane sa vedem ce va mai fi anuntat in urmatoarele zile, Epic Games facand de obicei teasing-uri pentru ele. In mod normal, sezonul 10 ar trebui sa schimbe intr-o foarte mare masura experienta de care au parte jucatorii din cadrul Fortnite, mai ales ca se modifica si cerintele de sistem, deci in curand totul va fi modificat substantial.

This post was last modified on iun. 23, 2019, 3:15 PM 15:15

Disqus Comments Loading...