X

PROBLEMELE Facebook au Dezvaluit un SECRET URIAS al Retelei

Facebook, Instagram, WhatsApp au avut probleme foarte mari de functionare in cursul zilei de ieri, toate cele trei platforme avand activitatea serios afectata timp de cateva ore bune, fara ca vreo explicatie sa fie oferita de companii. Problemele Facebook, Instagram, WhatsApp au impiedicat incarcarea, sau afisarea, de poze, trimiterea, sau primirea, de mesaje vocale, sau incarcarea si vizualizarea de clipuri video, adica principalele functii folosite de toata lumea.

Facebook nu a dezvaluit ce anume s-a intamplat cu infrastructura sa, insa a afirmat astazi ca problemele au fost rezolvate, acelasi lucru fiind facut de catre Instagram, sau WhatsApp, deci totul ar trebui sa functioneze normal. In ciuda acestui lucru, problemele de ieri ale Facebook au dezvaluit un mare secret al companiei americane, mai exact felul in care functioneaza inteligenta artificiala care identifica tot ceea ce apare in pozele pe care noi le incarcam.

PROBLEMELE Facebook au Dezvaluit un SECRET URIAS al Retelei

Problemele Facebook care impiedicau incarcarea imaginilor in cadrul retelei de socializare au dezvaluir felul in care eticheteaza inteligenta artificiala a retelei ceea ce apare in pozele care sunt incarcate de catre utilizatori zilnic. Puteti vedea in imaginea de mai sus felul in care Facebook percepe imaginile pe care noi le incarcam, inteligenta artificiala dezvoltata de catre americani putand detecta cam orice dintr-o imagine, si etichetele sunt destul de clare.

Inteligenta artificiala a Facebook poate sa numere persoanele dintr-o poza, si sa identifice elemente care sa le distinga de alte persoane, cum ar fi mustata, barba, o pereche de ochelari, si nu doar atat. Inteligenta artificiala a celor de la Facebook este capabila sa identifice o gama foarte variata de informatii din imaginile pe care le analizeaza, iar uneori asta e destul de ingrijorator, mai ales ca multe dintre elemente nu sunt vazute de oameni.

Problemele Facebook s-au terminat, deci n-ar trebui sa mai vedeti pe undeva ceea ce este vizibil aici, asa ca ar trebui sa puteti incarca si trimite poze, sa clipuri video, deci sa puteti folosi reteaua de socializare normal.

This post was last modified on iul. 17, 2019, 10:45 AM 10:45

Disqus Comments Loading...