X

Facebook va LANSA Aplicatii cum NU AI MAI VAZUT pana Acum

Facebook va LANSA Aplicatii cum NU AI MAI VAZUT pana Acum

Facebook a anuntat ca pregateste noi aplicatii cum nu am mai vazut, care vor oferi experiente de care nu am mai avut parte pana in momentul de fata, si totul sub un brand diferit de cel propriu, usor de inteles de ce. NPE, sau New Product Experimentation, este denumirea echipei din cadrul Facebook face va dezvolta aceste noi aplicatii si experiente, ele urmand a fi create special pentru comunitatile din lumea intreaga, chiar si din afara platformei.

Facebook sustine ca aceasta noua tactica pentru aplicatiile sale va avea menirea de a crea unele care sa genereze interes in randul comunitatilor locale care sa aduca nou oameni in platforma, sau sa readuca altii. Functiile implementate in aceste aplicatii separate ar putea sa ajunga inclusiv in aplicatia principala a companiei Facebook, insa totul depinde de popularitatea si utilitatea lor in randul comunitatilor in care sunt lansate.

Facebook va LANSA Aplicatii cum NU AI MAI VAZUT pana Acum

Facebook sustine ca acest grup special de angajati va actiona mult mai rapid in dezvoltarea aplicatiilor, si le va retrage mult mai rapid pe cele care nu au succes, asteptandu-se si la foarte multe esecuri de-a lungul timpului. NPE va lansa aplicatiile sub brand propriu in App Store, sau Google Play, insa cu mentiunea ca sunt facute de catre o companie detinuta de catre cei de la Facebook, iar asa vor fi atrasi oamenii sa le foloseasca in telefoane.

“In the coming weeks, Facebook will begin to launch new consumer-focused apps under the developer name “NPE Team, from Facebook.” NPE Team apps will be aligned with Facebook’s mission of giving people the power to build community but will focus on shipping entirely new experiences. We decided to use this separate brand name to help set the appropriate expectations with users that NPE Team apps will change very rapidly and will be shut down if we learn that they’re not useful to people.”

Facebook nu a dezvaluit si ce fel de experiente urmeaza sa aduca aceste noi aplicatii pentru telefoanele mobile, dar de-a lungul timpului am vazut multe aplicatii experimentale de la companie, care nu au avut succes. Mutarea dezvoltarii intr-o companie separata are menirea de a mai lua putin atentia de la ceea ce face Facebook, si de a tine esecurile mai departe de reputatia sa, desi acest lucru probabil nu se va intampla.

Facebook nu a spus cand anume vor fi lansate primele aplicatii create de care cei de la NPE, dar e posibil ca asteptarea sa nu fie chiar atat de lunga precum isi imagineaza chiar atat de multa lume.

This post was last modified on iul. 21, 2019, 4:45 PM 16:45

Disqus Comments Loading...