X

Microsoft Dezvolta noi Gamepad-uri pentru iPhone si Android

Microsoft are planuri foarte interesante pentru a-si face consolele Xbox mai atractive, asa ca dezvolta gamepad-uri speciale pentru telefoanele iPhone si Android. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceste gamepad-uri, ele urmand a se monta pe telefoane, si urmand a permite controlarea jocurilor de pe Xbox.

Desi iOS 13 aduce suport pentru controllerele Xbox ale celor de la Microsoft, iata ca exista interes pentru a face si ceva separat, poate si pentru ca exista acum suport pentru ele. Desigur ca utilizatorii iPhone le pot folosi acum doar pentru a controla jocurile din iOS, insa ceea ce face Microsoft va fi bun pentru Xbox si jocurile sale.

Viziunea celor de la Microsoft cu privire la aceste noi gamepad-uri este foarte interesanta, insa versiunea finala a accesoriilor ar putea fi destul de diferita fata de ceea ce vedem aici. E posibil ca accesoriile sa fie diferite in versiunea finala, insa cred ca ideea de a putea controla jocurile Xbox cu un iPhone este una care va fi interesanta pentru multi utilizatori.

This post was last modified on iul. 21, 2019, 4:28 PM 16:28

Disqus Comments Loading...