X

UBER. Noua Functie LANSATA pentru Clientii din Romania

UBER. O noua functie a fost lansata de catre companie pentru clientii din Romania, incepand de astazi toata lumea putand calatori in mai multa siguranta multumita schimbarii care este implementata. Mai exact, noua functie implementata de catre cei de la UBER ii ajuta pe calatori sa nu se urce in masina gresita, compania americana spunand ca aceasta poate deveni o problema de siguranta, ceea ce e cat se poate de real.

UBER. Aplicatia afiseaza oricum informatii despre masina care urmeaza sa ridice calatorul, cu numarul de inmatriculare si modelul acesteia, deci cine e atent ar trebui sa se urce in masina care trebuie. Pentru a ajuta persoanele distrase sa nu se urce in alte masini, cei de la UBER au implementat in aplicatie o functie care trimite o noua notificare, inainte ca masina sa ajunga, cu informatii despre numarul de inmatriculare, modelul ei, si poza soferului.

Check My Ride te ajuta sa calatoresti in siguranta cu UBER

UBER. Aplicatia afiseaza de acum in partea superioara a interfetei un banner in care le readuce aminte calatorilor sa verifice cu atentie masina in care urmeaza sa se urce, pentru a nu intra intr-una gresita. Functia implementata de catre UBER are denumirea Check my Ride

, si va fi lansata pentru toata lumea in urmatoarele zile, deci nu o veti vedea chiar de astazi daca actualizati aplicatia la cea mai recenta versiune disponibila.

„Ne dorim ca funcționalitatea Check my ride să devină sinonimă cu Uber. Această notificare nouă va aminti oamenilor să completeze cei trei pași de fiecare dată când se urcă într-un Uber. Este un reminder vizual al importanței pe care o acordăm atât siguranței, cât și modului în care tehnologia poate face călătoria mai sigură ca niciodată.”

UBER. Separat de acestea, calatorilor li se recomanda sa le ceara soferilor sa le confirme numele, pentru a fi siguri ca persoana de la volan este cea inscrisa in aplicatie, un element extrem de important pe care sa-la veti in vedere. Functia in sine mi se pare a fi una foarte buna, avand in vedere ca am trecut la un moment dat printr-un episod similar in care o alta persoana se urcase in masina comandata de mine, dar nu la UBER, ci la Bolt.

This post was last modified on aug. 3, 2019, 9:07 PM 21:07

Disqus Comments Loading...