X

Oferta SPECIALA a RCS & RDS pentru TOTI Clientii din Romania

RCS & RDS are un mesaj pentru clientii din Romania de care toti trebuie sa stie, dar inclusiv cei care nu sunt deocamdata clienti si vor sa devina, iar asta pentru ca vorbim despre ceva serios pentru toata lumea. Mai exact, cei de la RCS & RDS continua campania prin care ofera reducere de 50% pentru abonamentele de televiziune si internet, aceasta fiind inceputa in luna iunie, dar se pare ca va fi valabila in continuare pentru cei interesati.

RCS & RDS a anuntat atunci ca le ofera tuturor celor care incheie abonamente noi de televiziune si internet reducere de 50% pentru doua luni din abonamente, deci ele devin mai ieftine pentru clienti. Fie ca vorbim despre Digi TV, sau Digi Net, indiferent de abonamentul ales, cei de la RCS & RDS ofera reducere de 50% pentru doua dintre facturile pe care le primiti, deci ajungeti sa economisiti bani pentru orice altceva aveti nevoie.

Oferta SPECIALA a RCS & RDS pentru TOTI Clientii din Romania

Oferta speciala pe care RCS & RDS o are listata in momentul de fata in Romania pentru toti cei care vor sa incheie noi abonamente este disponibila pana in data de 31 august, conform detaliilor actuale. Aceasta este doar una dintre ofertele pe care compania RCS & RDS le are in momentul de fata, operatorul de telecomunicatii incercand sa atraga foarte multi clienti cu promotii grozave si preturi foarte bune pentru produsele pe care le ofera.

In momentul de fata RCS & RDS este lider pe piata de televiziune, cu cei mai multi abonati, insa cat de mari sunt beneficiile fata de alti operatori ramane sa va convingeti singuri. Pe partea de internet, RCS & RDS are cele mai bune servicii din Romania, cu cele mai mari si mai stabile viteze, plus latenta buna pentru a va juca online, astfel ca aici nu faceti o alegere gresita, fiind cea mai buna optiune disponibila acum, si la un pret foarte bun.

RCS & RDS va mai avea si alte oferte pentru servicii, dar nu se stie cand, sau daca va for fi la fel de bune precum cele existente in momentul de fata pentru toti cei interesati.

This post was last modified on iul. 29, 2019, 9:49 AM 09:49

Disqus Comments Loading...