X

3 SCHIMBARI MARI pentru WhatsApp de care TREBUIE sa STII

WhatsApp va avea parte de trei schimbari foarte importante in urmatorele luni, si toata lumea trebuie sa stie despre ceea ce urmeaza sa aduca ele pentru utilizatori in ideea de a imbunatati experienta de utilizare. Prima schimbare importanta despre care vorbim este implementarea posibilitatii de a trimite mesaje care se sterg automat dupa o anumita perioada de timp de la trimitere, ceva ce utilizatorii cer de foarte mult timp pentru aplicatie.

WhatsApp va avea aceasta functie disponibila atat pentru mesajele trimise in privat catre utilizatori, cat si pentru mesajele pe care le trimitem in grupurile de conversatii, in momentul de fata fiind oferita in versiune beta a doua optiune. Ideea de a trimite mesaje care se autodistrug nu este noua, Snapchat avand-o implementata cu foarte mult timp in urma, insa iata ca intr-un final WhatsApp o va avea deasemenea disponibila chiar foarte curand.

3 SCHIMBARI MARI pentru WhatsApp de care TREBUIE sa STII

WhatsApp va avea deasemenea implementat un dark mode pentru interfata, aceasta schimbare fiind in plin proces de dezvoltare inca din 2018, dar deocamdata nu a ajuns in stadiul in care sa fie lansata in mod oficial. In ciuda acestui lucru, atat iOS 13, cat si Android 10, au implementat suport pentru dark mode, astfel ca in WhatsApp va fi mai usor de oferit aceasta imbunatatire, iar compania americana stie ca utilizatorii o vor de mult timp.

WhatsApp va avea deasemenea si o alta schimbare extrem de importanta, aceasta urmand a permite folosirea platformei simultan pe diverse platforme, ceea ce in momentul de fata este imposibil de oferit. Practic, un cont WhatsApp va putea fi folosit in mod activ simultan pe un iPhone, un telefon Android, sau un calculator cu Windows, ori macOS, totul exact precum se intampla in alte platforme de mesagerie active acum la nivel global.

WhatsApp va lansa aceste noutati in urmatoarele luni, dar deocamdata nu e chiar atat de clar cam cand ar urma sa se intample acest lucru, deci mai avem de asteptat pana cand totul va fi disponibil.

This post was last modified on oct. 20, 2019, 9:28 PM 21:28

Disqus Comments Loading...