X

Noua Functia SPECIALA din WhatsApp Lansata pentru Telefoane

WhatsApp a avut anuntata acum ceva vreme o noua functie speciala pentru telefoanele utilizatorilor din lumea intreaga, si iata ca acum ea este intr-un final disponibila, cel putin pentru unii dintre utilizatori. Mai exact, WhatsApp a implementat pentru telefoanele mobile o functie preluata din Instagram, acolo ea fiind cunoscuta cu denumirea Boomerang, utilitatea sa fiind in a permite inregistrarea de clipuri video scurte, dar foarte interesante de catre utilizatori.

WhatsApp are preluata aceasta functie din platforma sa “sora” pentru ca Facebook a ajuns la concluzia ca si utilizatorilor din aplicatia de mesagerie le-ar fi utila posibilitatea de a face clipuri video de acest gen. Initial functia a fost descoperita acum vreo 4 luni de zile in cadrul WhatsApp, atunci ea fiind implementata in versiune beta si nu mergea chiar atat de bine, dar acum unele dintre telefoanele iOS si Android o au disponibila in mod oficial.

Noua Functia SPECIALA din WhatsApp Lansata pentru Telefoane

WhatsApp are implementata aceasta functie pe unele telefoane incepand cu cea mai recenta versiune a aplicatiilor pentru iOS si Android lansate in App Store si Google Play, deci e necesar ca acestea sa fie instalate in terminale. Functia este disponibila in interfata WhatsApp care permite inregistrarea de poze si clipuri video, ele fiind salvate in libraria foto/video si putand fi trimise catre oricare dintre contactele noastre direct in conversatii.

WhatsApp va avea disponibila in mod gradual aceasta functie pentru utilizatorii din intreaga lume in urmatoarele saptamani, astfel ca va trebui sa asteptam pentru ca totul sa fie disponibil inclusiv pentru cei care nu o au. Nu exista vreo explicatie pentru decizia celor de la WhatsApp de a oferi in mod segmentat aceasta functionalitate pentru toti utilizatorii, deci ramane doar sa asteptam si sa vedem cand va fi luata decizia oferirii sale.

WhatsApp are deasemenea alte functii in dezvoltare, cea mai importanta dintre ele fiind noul dark mode, sau tema intunecata, care schimba intr-o buna masura interfata aplicatiei pentru telefoane.

This post was last modified on oct. 16, 2019, 9:06 PM 21:06

Disqus Comments Loading...