X

WhatsApp: INCREDIBIL, Functia MULT ASTEPTATA LANSATA Astazi

WhatsApp uimeste si astazi cu o decizie pe care foarte multa lume o astepta de foarte mult timp, dar care intr-un final vine la cateva luni bune dupa ce mai toata lumea credea ca de fapt va fi luata. Mai exact, cei de la WhatsApp au implementat acum cateva luni bune o functie care a adus securitate biometrica in telefoanele iPhone, adica blocarea mesajelor cu Face ID, iar acum inclusiv cei cu Android au securitate biometrica ofierita.

WhatsApp le permite incepand de astazi utilizatorilor de telefoane Android sa isi securizeze aplicatia folosind amprenta, astfel ca nu va mai avea nimeni acces la ceea ce discuta ei cu diverse persoane, ceea ce e foarte bine. Practic, desi telefonul este deblocat, aplicatia WhatsApp ramane in continuare protejata cu amprenta pentru utilizatorii de telefoane Android, iar asta ar trebui sa se intample chiar si cand ea este lasata deschisa in fundal.

WhatsApp: INCREDIBIL, Functia MULT ASTEPTATA LANSATA Astazi

WhatsApp a avut destul de tarziu implementata aceasta functionalitate pentru telefoanele Android, iar desigur ca optiunile de securizare sunt similare cu cele oferite pentru telefoanele iPhone. WhatsApp le permite deasemenea utilizatorilor de telefoane Android sa blocheze afisarea continutului mesajelor in notificari, deci inclusiv in situatia in care telefonul nu mai e in posesia lor, nimeni nu va vedea mesajele in ecranul de blocare.

WhatsApp a fost foarte aspru criticata din cauza faptului ca nu a implementat aceste masuri de securitate mult mai devreme pentru Android, insa iata ca intr-un final alege sa o faca. Din pacate, in Android WhatsApp nu ofera posibilitatea de a folosi atat citirea amprentei cat si recunoasterea faciala pentru securizarea aplicatiei, deci utilizatorii nu au decat o singura optiune la indemana pentru a putea sa isi protejeze toate conversatiile.

WhatsApp a implementat cu greu acest sistem de securitate biometrica in Android din cauza numarului foarte mare de implementari pentru citirea amprentelor, iar recunoasterea faciala nu e nici pe departe sigura.

This post was last modified on oct. 31, 2019, 8:50 PM 20:50

Disqus Comments Loading...