X

Digi Mobil SPULBERA Orange, Vodafone si Telekom, ANUNT privind Clientii

Digi Mobil a avut parte de o perioada extrem de buna in Romania, si continuas a spulbere Orange, Vodafone, Telekom, avand un succes neasteptat de mare in tara in ceea ce priveste portarile. In luna octombrie cei de la Digi Mobil au reusit sa atraga singur aproape jumatate din numarul total de portari inregistrate pentru operatorii de telefonie mobila din Romania, ceea ce este o realizare extrem de importanta, si complet neasteptata.

Digi Mobil a atras in octombrie nu mai putin de 32058 numere de telefon mobil in reteaua sa, de 2 ori mai mult decat cei de la orange, cu aproximativ 40% mai mult decat cei de la Telekom, si cu mai mult decat dublu fata de Vodafone. Digi Mobil a avut parte de o realizare incredibila in ceea ce priveste portarile din Romania, acesta fiind cel mai mare numar de clienti portati in reteaua sa in cursul acestui an, depasind si recordul din luna ianuarie.

Digi Mobil SPULBERA Orange, Vodafone si Telekom, ANUNT privind Clientii

Digi Mobil a avut parte de evolutie foarte buna si pe partea de telefonie fixa, acolo reusind sa depaseasca de unul singur toata concurenta, ceea ce s-a intamplat de destule ori in cursul acestui an. Digi Mobil a avut un an foarte bun in ceea ce priveste portarile de numere de telefonie fixa si mobila, reusind chiar sa-si depaseasca realizarile din cursul anului trecut, si mai are inca 2 luni in care sa mai fure ceva clienti de la competitorii sai.

Digi Mobil atrage foarte multi clienti pe partea de telefonie mobila inainte sa fie luata o decizie finala cu privire la cumprarea diviziei mobile a ceor de la Telekom, negocierile fiind active de cateva luni. Mai mult decat atat, cei de la Digi Mobil continua sa faca investitii in reteaua de telefonie mobila, activand deja conectivitate 2G in doua judete din tara, cu scopul de a extinde acoperirea pentru toata tara in urmatoarele luni.

Digi Mobil atrage foarte multi clienti multumita preturilor foarte bune pentru serviciile pe care le ofera in momentul de fata, iar aceasta evolutie pozitiva va continua si in urmatoarele luni.

This post was last modified on nov. 7, 2019, 8:50 PM 20:50

Disqus Comments Loading...