X

WhatsApp: Vestea GROZAVA Asteptata pentru TOATE Telefoanele

WhatsApp continua sa aiba parte de vesti foarte bune in momentul de fata, iar toti utilizatorii cu telefoane trebuie sa stie de aceasta schimbare foarte importanta pe care compania americana a facut-o. Mai exact, cei de la WhatsApp continua sa dezvolte acel dark mode pe care toata lumea il doreste in telefoane in momentul de fata, iar dovezile faptului ca schimbarile bune sunt in dezvoltare continua sa vina si in momentul de fata.

WhatsApp a implementat recent intr-o versiune beta a aplicatiei un nou ecran de pornire care are o imagine intunecata tipica pentru un dark mode, iar acum vedem si o alta confirmare a acestei schimbari. Mai eact, in interfata standard de chat pentru utilizatori va fi vizibil un nou wallpaper special gandit pentru un dark mode, si puteti vedea ca planurile WhatsApp de a le oferi oamenilor ce isi doresc pe telefoane incep sa se transforme in realitate.

WhatsApp: Vestea GROZAVA Asteptata pentru TOATE Telefoanele

WhatsApp nu dezvolta un dark mode clasic, asa cum il stie toata lumea, ci un fel de “Night Mode”, adica o tema intunecata care nu are elemente negre, ci de culoare gri inchis, deci destul de apropiat de ceea ce asteptam. De ce a ales WhatsApp sa faca lucrurile asa in loc sa implementeze un dark mode standard nu stie nimeni, dar e destul de clar faptul ca aplicatia nu va functiona chiar in modul in care il stie multa lume in acest moment.

WhatsApp lucreaza la dark mode de mai bine de jumatate de an, iar pana in momentul de fata nu a reusit sa modifice prea mult din interfata, semn ca mai mult de 1/2 ingineri nu lucreaza la schimbare. In baza modului in care se desfasoara lucrurile acum, e improbabil ca WhatsApp sa lanseze aceasta schimbare majora pana la jumatatea anului viitor, deci este nevoie de si mai multa rabdare pentru a avea un dark mode in aplicatie.

WhatsApp lucreaza si la multe alte functii importante pentru toata lumea, insa si in acele cazuri e nevoie de foarte multa rabdare, din pacate pentru noi.

This post was last modified on nov. 29, 2019, 7:09 PM 19:09

Disqus Comments Loading...