X

Apple NU va Lansa prea Curand Noul sau Produs REVOLUTIONAR

Apple nu va lansa prea curand noul sau produs revolutionar pe care multa lume il asteapta, planurile americanilor fiind cu mult intarziate. Vorbim despre acea casca pentru realitate augmentata care a fost anuntata pentru lansare in 2019, sau 2020, dar care se pare ca va ajunge in magazine abia in anul 2022.

Apple planuieste sa lanseze si o pereche de ochelari inteligenti care ar urma, la fel ca Apple Watch, sa fie ganditi ca un accesoriu de fashion, dar ei vor ajunge in magazine in 2023. Pentru ca produsele sunt importante, echipa de cam 1000 de persoane care lucreaza la ele a participat la o conferinta organizata in amfiteatrul Steve Jobs din Apple Park.

Acolo oamenii care conduc proiectul au anuntat planurile, dar si anii in care produsele ar urma sa fie lansate, deci avem foarte mult de asteptat pentru aparitia lor. Apple vrea ca aceasta casca de realitate augmentata sa fie doar primul pas, pentru ca mai apoi gradual sa renunte la ea si sa lanseze doar ochelari pentru realitate augmentata.

“Apple a avut ca scop lansarea unei căști cu realitate augmentată în 2022 și o pereche mai elegantă de ochelari AR până în 2023. Directorii Apple au discutat termenele, care nu au fost raportate anterior, într-o prezentare internă angajaților de la campusul companiei Cupertino, California, din octombrie, în conformitate cu persoanele familiare cu această problemă. Vicepreședintele Apple, Mike Rockwell, care conduce echipa responsabilă pentru AR și inițiativele de realitate virtuală ale Apple, a condus întâlnirea, care a inclus noi detalii despre designul și caracteristicile căștii AR, au spus acești oameni. Orarul produsului este contrar analistelor recente și a rapoartelor media care spun că un dispozitiv Apple AR ar putea ajunge încă din anul viitor.”

Apple cred ca ochelarii pentru realitate augmentata pot inlocui telefoanele in cam 10 ani, dar vorbim totusi despre un plan foarte indraznet si indepartat. Apple ar vrea sa revolutioneze iar smartphone-urile, insa are extrem de mult de munca pana sa reuseasca sa produca o schimbare la fel de mare precum cea adusa de iPhone.

This post was last modified on nov. 11, 2019, 8:27 PM 20:27

Disqus Comments Loading...