X

WhatsApp VANEAZA Utilizatorii, AVERTIZARE pentru TOATA Lumea

WhatsApp a inceput acum cateva saptamani o adevarata vanatoare in cadrul platformei de mesagerie pe care o detine la nivel global, iar asta a inceput sa afecteze destul de multa lume, din pacate. Vorbim despre o campanie de “epurare” a platformei WhatsApp de posibil continut ilegal care este distribuit prin intermediul mesajelor trimise de catre utlizatori in cadrul grupurilor de conversatii, dar cel mai probabil nu doar prin intermediul acestei functii majore.

WhatsApp a inceput sa stearga grupuri de conversatii care au denumiri ce pot sugera faptul ca activitati ilicite se desfasoara acolo, cum ar fi partajarea de pornografie infantila, iar orice utilizator din grup are contul suspendat permanent. WhatsApp a inceput sa blocheze tot mai multa lume din cadrul platformei sale, in ultimele zile tot mai multi utilizatori plangandu-se pe retelele de socializare de ceea ce li se intampla, fara a se putea proteja.

WhatsApp VANEAZA Utilizatorii, AVERTIZARE pentru TOATA Lumea

WhatsApp sterge grupurile de conversatii si suspenda conturile utilizatorilor chiar daca denumirea unui grup este setata in gluma si poate sugera ca acolo au loc infractiuni, chiar daca in realitate nu se intampla acest lucru. Numarul tot mai mare de oameni care se plang din cauza faptului ca sunt vanati de catre WhatsApp sugereaza faptul ca rabdarea americanilor vis-a-vis de aceste practici a ajuns la final, si ei iau actiunile radicale foarte necesare.

WhatsApp si-a schimbat complet atitudinea vis-a-vis de ceea ce se partajeaza in cadrul platformei sale dupa ce a fost implicata in foarte multe scandaluri in 2018, iar nevoia de a nu fi investigata de autoritati a adus-o in aceasta situatie. Vanatoarea de grupuri si utilizatori va continua cu siguranta si in urmatoarele luni, astfel ca ar fi bine sa nu glumiti cu posibila comitere de infractiuni prin distribuirea de continut ilicit, pentr ca s-ar putea sa aveti contul blocat.

WhatsApp nu a spus absolut nimic in legatura cu aceasta vanatoare a utilizatorilor sai, si cel mai probabil nici nu va face vreo declaratie, dar tot trebuie sa va protejati indiferent de situatie.

This post was last modified on nov. 30, 2019, 7:08 PM 19:08

Disqus Comments Loading...