X

Ecranul Samsung GALAXY S11 apare si UIMESTE in PRIMELE IMAGINI

Samsung GALAXY S11 are astazi prezentat in primele imagini noul sau ecran care urmeaza sa contina cateva schimbari extrem de importante care vor bucura cu siguranta foarte multa lume dupa ce vor fi confirmate oficial. Una dintre ele are legatura cu perforatia si marginile acestuia, iar dupa cum puteti vedea deja, Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba margini foarte subtiri, dar si o perforatie mult mai mica decat in cazul modelelor care au fost lansate in primavara.

Samsung GALAXY S11 avea aceste schimbari zvonite dupa ce Samsung GALAXY Note 10 a fost lansat cu aceasta modificare mare pentru ecranul sau, iar mai toata lumea era sigura ca asta va veni si in noua serie de telefoane. Dupa cum puteti vedea si din imagini, vorbim despre un nou ecran care va fi cu mult mai impunator decat cele oferite in trecut, Samsung GALAXY S11 urmand a avea margini aproape inexistente daca nu se va schimba ceva la design.

Ecranul Samsung GALAXY S11 apare si UIMESTE in PRIMELE IMAGINI

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.1 – 6.3 inch conform celor mai recent zvonuri, iar Samsung GALAXY S11 Plus unul de 6.5 – 6.7 inch, ambele urmand a avea caracteristici destul de similare. Acest nou design pentru Samsung GALAXY S11 confirma fara dubiu si faptul ca nu va fi integrat un sistem de recunoastere faciala la fel de avansat precum Face ID, compania coreeana folosind tot cititoare de amprente integrate in ecrane.

Samsung GALAXY S11 ar trebui sa pastreze intr-o anumita masura inclusiv design-ul pentru noul frontal, iar asta pentru ca nu sunt asteptate modificari substantiale dincolo de reducerea marginilor si perforatia foarte mica. Va fi interesant de vazut cat de curbat va fi ecranul Samsung GALAXY S11 spre exteriorul carcasei, iar asta pentru ca Huawei a adoptat aceasta caracteristica pentru telefoanele sale cu foarte mult succes pana in prezent.

Samsung GALAXY S11 a avut foarte multe noutati dezvaluite pana acum, si va avea cu siguranta foarte multe altele dezvaluite in continuare, prezentarea urmand a avea loc undeva in preajma datei de 18 februarie.

This post was last modified on ian. 12, 2020, 9:06 PM 21:06

Disqus Comments Loading...